autor:

zana b.

» » Sandviciuri

Toast cu struguri

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 septembrie 2009

Ingrediente
4 felii toast,50 ml vin alb,400g Gorgonzola(sau alta branza grasa albastra),4 linguri ulei de masline,200g struguri

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Se stropeste painea cu vin alb si se prajeste in ulei de masline;se unge apoi cu branza.
Se curata boabele de struguri de samburi si se asaza pe stratul de branza.
Se dau feliile de paine la cuptor sub flacara grilului,si se rumenesc.
Se servesc pe post de gustare sau la sfarsitul mesei ,ca desert.
Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu struguri" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Mini-Sandvis

Mini-Sandvis

Decupam feliile de miez in forma rotunda. Eu am folosit o cana. Puteti sa folositi si forme speciale

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sandviciuri
Sendvish special(de bun)

Sendvish special(de bun)

Se pune carnea la prajit si se adauga sare, piper si pasta de ardei iute.Carnea rumenita se trage

16 voturi    13 comentarii
45 min
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

    Minunat !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 septembrie 2009

    Delicios de tot.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

    Hmmm,ce deliciu...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 4 felii toast,50 ml vin alb,400g Gorgonzola(sau alta branza grasa albastra),4 linguri ulei de masline,200g struguri

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Minunat !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Rulouri cu creveti