Ciolanul de porc l-am spalat si l-am pus la fiert in oala sub presiune, cu sare, foi de dafin si piper, pentru cca o ora. Dupa ce s-a racit , am scos carnea de pe oase si am rupt-o bucatele medii.
Pulpele spalate si taiate pe jumatate le-am pus la fiert la bain-marie. Eu am folosit o oala de 3 litri, in care am pus pulpele impreuna cu foile de dafin, piper boabe si gelatina, si una de 5 litri in care am pus apa (pana la jumatate ). Oala mica se pune deasupra celei mari. Am pus oalele pe foc,si cand apa a inceput sa fiarba am dat focul mic, si am acoperit oala mica. Am lasat sa fiarba aproximativ 3 ore, timp in care am mai intors carnea de pe o parte pe alta, de 2-3 ori. Am adaugat apa fierbinte in oala mare, cand a scazut.
Dupa ce au trecut cele 3 ore, am scos carnea de pui , si dupa ce s-a racit am inlaturat pielitele si am ales-o de pe oase. Am amestecat-o cu carnea de porc, am adugat sare si piper dupa gust,si am pus-o intr-un pet de 2 litri taiat(partea de sus).
In zeama care si-au lasat-o pulpele am pus usturoiul pisat si am amestecat bine. Am strecurat zeama si am turnat-o peste carne . Am acoperit pet-ul cu folie ,si l-am dat la frigider. A doua zi l-am taiat , si am scos toba. Am feliat-o in momentul servirii.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii