Carnea se spala, se portioneaza cite 2-3 bucati la portie si se inabusa in ulei cu adaos de apa. Cind este gata, se scoate in alt vas. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt; ardeii se curata de cotoare, se spala, si se taie felii in lungime (subtiri), apoi se inabusa in grasimea ramasa de la carne. Se adauga pasta de tomate dizolvata in putina apa si carnea inabusita. Se amesteca componentele; se condimenteaza cu sare, piper, usturoi si cimbru, continuindu-se fierberea. Orezul se opareste, se scurge si se adauga odata cu rosiile taiate felii, cind carnea este aproape fiarta. Se amesteca toate componentele si se introduce vasul la cuptor pentru cca 30 minute. La sfirsit se adauga vinul (stropit pe toata suprafata) si se verifica gustul. Se serveste cu mamaliguta.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii