autor:

Anonim

» » Aperitive

tocana cu carne de porc si smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, ceapa, faina, smantana, mustar, boia de ardei, supa de oase, pilaf simplu, piper, de dafin ,patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Cand e aproape gata , se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, boia de ardei, piper, foi de dafin, mustar, sare, supa de oase si smantana. Se fierb 15 min si se adauga patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "tocana cu carne de porc si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Dorada gustos si exotic in crusta de sare

Dorada gustos si exotic in crusta de sare

Pestii se curata de intestine si grasime,iar solzii nu se indeparteaza.Se spala si se sterg bine. Intr-o

16 voturi    15 comentarii
2h 40 min
Aperitive cu carne
Drob vita

Drob vita

Maruntaiele se dau un clocot apoi se spala pana apa devine limpede. Se pun la fiert la foc mediu.

7 voturi    4 comentarii
5h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • smantana
  • mustar
  • boia de ardei
  • supa de oase
  • pilaf simplu
  • piper, de dafin ,patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pui shanghai