autor:

Anonim

» » Aperitive

tocana cu carne de porc si smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, ceapa, faina, smantana, mustar, boia de ardei, supa de oase, pilaf simplu, piper, de dafin ,patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Cand e aproape gata , se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, boia de ardei, piper, foi de dafin, mustar, sare, supa de oase si smantana. Se fierb 15 min si se adauga patrunjel verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "tocana cu carne de porc si smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Frittata italiana

Frittata italiana

Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei de masline si se prajeste ceapa taiata cubulete,se adauga

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
piftie din curcan

piftie din curcan

se spala carnita de curcan si se pune la fiert cu sate ,apa se pune decat sa acopera carnea o jumatate

7 voturi    2 comentarii
3h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • smantana
  • mustar
  • boia de ardei
  • supa de oase
  • pilaf simplu
  • piper, de dafin ,patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Fornetti cu sunca, branza si susan