autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocana de ardei

Autor: Eugen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iulie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eugen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iulie 2015

Ingrediente
Ardei gras 1 kg, Ceapa alba 1 buc, Rosii 1-2 buc, Oua 1 buc, Ulei de floarea soarelui 100 ml, Sare 1 lingurite, , Nota La ardei 2 kg, Rosii 3 buc, Ceapa 2 buc, Oua 2 buc

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ardeii se spala, se curata si se taie bucati mici. In tigaie se incinge uleiul si se adauga ardeii, se prajesc la foc mediu amestecand din cand in cand.

Cand ardeii s-au prajit si a scazut apa din ei, ii scoateti din tigaie(daca aveti 2 tigai, puteti sa-i lasati).

In timpul in care se prajesc ardeii, curatati si taiati ceapa marunt.

Rosiile le spalati si le taiati cubulete.

In alta tigaie(sau cea in care s-au prajit ardeii), incingeti uleiul, adaugati ceapa taiata si lasati sa se rumeneasca. Amestecati periodic.

Cand s-a rumenit ceapa, adaugati rosiile si lasati la foc mediu sa se caleasca totul.Rosiile vor lasa suc si se vor face moi.

Peste ceapa si rosii adaugati ardeii prajiti, lasati 5 min la foc mediu amestecand putin.

Bateti 1 ou in compozitie.

Amestecati bine oul, imediat ce l-ati batut, se lasa 5 minute sa fiarba.

Potriviti de sare, stingeti focul si lasati putin sa se racoreasca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ardei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocană de ardei cu orez

Tocană de ardei cu orez

Să continuăm pusul pe iarnă :)). Săptămâna trecută am făcut o rețetă originară din

7 voturi    10 comentarii
4h 30 min
Bucate la borcan
Iahnie de fasole cu afumatura si carnati

Iahnie de fasole cu afumatura si carnati

Se spală fasolea în mai multe ape, apoi se lasă la hidratat peste noapte. A doua zi, se

1 vot    4 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ardei gras 1 kg
  • Ceapa alba 1 buc
  • Rosii 1-2 buc
  • Oua 1 buc
  • Ulei de floarea soarelui 100 ml
  • Sare 1 lingurite
  • Nota La ardei 2 kg
  • Rosii 3 buc
  • Ceapa 2 buc
  • Oua 2 buc

Raporteaza reteta

Retete
de Eugen
Pui cu orez la cuptor

Pui cu orez la cuptor

1. Carnea de pui se spala si se pune la fiert pentru 20-25 de minute (nu mai mult!) in 4-5 pahare

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Intr-o cratita se toarna apa si se pune la fiert. Se pregatesc legumele spalte si curatate: morcovii-rondele,

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Cartofi cu carne la cuptor

Cartofi cu carne la cuptor

Carnea spalata se portioneaza, se sareaza si se amesteca cu boia, piper. Se adauga ceapa taiata

1 vot    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci cu sos de smântână