Ardeii se spala, se curata si se taie bucati mici. In tigaie se incinge uleiul si se adauga ardeii, se prajesc la foc mediu amestecand din cand in cand.
Cand ardeii s-au prajit si a scazut apa din ei, ii scoateti din tigaie(daca aveti 2 tigai, puteti sa-i lasati).
In timpul in care se prajesc ardeii, curatati si taiati ceapa marunt.
Rosiile le spalati si le taiati cubulete.
In alta tigaie(sau cea in care s-au prajit ardeii), incingeti uleiul, adaugati ceapa taiata si lasati sa se rumeneasca. Amestecati periodic.
Cand s-a rumenit ceapa, adaugati rosiile si lasati la foc mediu sa se caleasca totul.Rosiile vor lasa suc si se vor face moi.
Peste ceapa si rosii adaugati ardeii prajiti, lasati 5 min la foc mediu amestecand putin.
Bateti 1 ou in compozitie.
Amestecati bine oul, imediat ce l-ati batut, se lasa 5 minute sa fiarba.
Potriviti de sare, stingeti focul si lasati putin sa se racoreasca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii