Ingrediente
Ingrediente:, 900 g pulpă de miel, 400 g cartofi noi mici, 300 g ciuperci, doi ardei, două fire de ceapă verde, un morcov potrivit, două roșii, un fir de rozmarin, un firicel de salvie, o linguriță cu coriandru, doi căței de usturoi, sare dură
Dificultate: Redusa | Timp: 8h
0 voturi
Mod de preparare
Am tăiat toate legumele grosier și le-am așezat în vasul ceramic Crock Pot. Cartofii i-am gătit în coajă.
Am dezosat pulpa și de asemenea am tăiat-o în bucăți generoase. Am așezat-o peste legume. Am pudrat coriandrul, sarea, am adăugat usturoiul, apoi salvia și rozmarinul.
Am adăugat un litru și jumătate din zeama de miel, am acoperit cu capacul de sticlă și am lăsat să bolborosească timp de 8 ore pe modul ”low”.
A ieșit o tocană pe cinste pe care n-am ezitat s-o servesc fierbinte. Ai mei au mai așteptat. :)
Poftă bună!
Pont 1: Puteți folosi și cartofi maturi în locul celor noi.
Pont 2: Dacă vă rămâne, nu aruncați zeama în care a fiert carnea. Păstrați-o la congelator pentru că v-ar putea prinde bine în prepararea altor meniuri.