autor:

CulinaryRainbow

» » , Mancaruri cu carne, Slow Cooking

Tocană de miel la Crock Pot

Autor: CulinaryRainbow (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CulinaryRainbow (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 septembrie 2015

Ingrediente
Ingrediente:, 900 g pulpă de miel, 400 g cartofi noi mici, 300 g ciuperci, doi ardei, două fire de ceapă verde, un morcov potrivit, două roșii, un fir de rozmarin, un firicel de salvie, o linguriță cu coriandru, doi căței de usturoi, sare dură

Dificultate: Redusa Timp: 8h

0 voturi

Mod de preparare

Pentru că stau prost la capitolul răbdare și pentru că v-am spus deja că ador carnea de miel, am trișat puțin și am fiert ușor pulpa în oala sub presiune. De fel, carnea de miel este un timp de carne care necesită destul de mult timp de gătire, deci cred că am făcut cea mai bună alegere. Bineînțeles, am păstrat zeama în care aceasta a fiert.

Am tăiat toate legumele grosier și le-am așezat în vasul ceramic Crock Pot. Cartofii i-am gătit în coajă.

Am dezosat pulpa și de asemenea am tăiat-o în bucăți generoase. Am așezat-o peste legume. Am pudrat coriandrul, sarea, am adăugat usturoiul, apoi salvia și rozmarinul.

Am adăugat un litru și jumătate din zeama de miel, am acoperit cu capacul de sticlă și am lăsat să bolborosească timp de 8 ore pe modul ”low”.

A ieșit o tocană pe cinste pe care n-am ezitat s-o servesc fierbinte. Ai mei au mai așteptat. :)

Poftă bună!



Pont 1: Puteți folosi și cartofi maturi în locul celor noi.

Pont 2: Dacă vă rămâne, nu aruncați zeama în care a fiert carnea. Păstrați-o la congelator pentru că v-ar putea prinde bine în prepararea altor meniuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocană de miel la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Slow Cooking
Confit de canard la slow cooker Crock-Pot

Confit de canard la slow cooker Crock-Pot

Spalam pulpele de rata si le asezam in vasul slow cooker-ului Crock-Pot. Rata mea a fost mare si

0 voturi    0 comentarii
6h
Slow Cooking
Mancare de dovlecei, cu ceapa verde si rosii

Mancare de dovlecei, cu ceapa verde si rosii

Spalam dovleceii, indepartam capetele. Ii taiem in doua pe lungime, apoi ii feliem cat mai subtire. Ceapa

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Slow Cooking

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

8h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 900 g pulpă de miel
  • 400 g cartofi noi mici
  • 300 g ciuperci
  • doi ardei
  • două fire de ceapă verde
  • un morcov potrivit
  • două roșii
  • un fir de rozmarin
  • un firicel de salvie
  • o linguriță cu coriandru
  • doi căței de usturoi
  • sare dură

Raporteaza reteta

Retete
de CulinaryRainbow
Shaorma... cu sănătate! :)

Shaorma... cu sănătate! :)

Am așezat lipia pe folie de aluminiu. Am întins crema de brânză, am presărat semințele, apoi

2 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu carne
Ciorbă rădăuțeană

Ciorbă rădăuțeană

Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se

10 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Peștele se fierbe în 5 l de apă cu sare. Când acesta a fiert am scos bucățile de crap pe o

7 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Retete

din Slow Cooking

Iepure cu vegetale si smantana Iepure cu vegetale si smantana

Iepurele se spală, apoi se porționează. Recunosc că m-a folosit tot de noul ajutor din familia Zmeilor, Crock Pot-ul botezat Alin;),

0 voturi    0 comentarii
2h 5 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ardei umpluţi (slow cooker) Ardei umpluţi (slow cooker)

Curăţăm ardeii, îi spălăm în interior şi îi lăsăm să se scurgă de apă. Ceapa şi morcovul tocate mărunt se călesc,

6 voturi    3 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Cartofi umpluti cu branzeturi, la slow cooker Crock Pot