Pentru că stau prost la capitolul răbdare și pentru că v-am spus deja că ador carnea de miel, am trișat puțin și am fiert ușor pulpa în oala sub presiune. De fel, carnea de miel este un timp de carne care necesită destul de mult timp de gătire, deci cred că am făcut cea mai bună alegere. Bineînțeles, am păstrat zeama în care aceasta a fiert.
Am tăiat toate legumele grosier și le-am așezat în vasul ceramic Crock Pot. Cartofii i-am gătit în coajă.
Am dezosat pulpa și de asemenea am tăiat-o în bucăți generoase. Am așezat-o peste legume. Am pudrat coriandrul, sarea, am adăugat usturoiul, apoi salvia și rozmarinul.
Am adăugat un litru și jumătate din zeama de miel, am acoperit cu capacul de sticlă și am lăsat să bolborosească timp de 8 ore pe modul ”low”.
A ieșit o tocană pe cinste pe care n-am ezitat s-o servesc fierbinte. Ai mei au mai așteptat. :)
Poftă bună!
Pont 1: Puteți folosi și cartofi maturi în locul celor noi.
Pont 2: Dacă vă rămâne, nu aruncați zeama în care a fiert carnea. Păstrați-o la congelator pentru că v-ar putea prinde bine în prepararea altor meniuri.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii