In vasul cu fund dublu sau tuci,se pune uleiul iar dupa ce s-a incins,se adauga ceapa tocata,ciupercile curatate daca e cazul,spalate si feliate,dupa 3-4min vinetele spalate,uscate,taiate cubulete mai mari,ardeiii taiati in fasii,ardeiul iute rondele,rosiile spalate si taiate in cuburi mari,1lingura rasa cu sare,dafin,1cana cu apa,se lasa la cuptor amestecand din cand in cand,pana scade iar uleiul iese la suprafata.
Se potriveste de gust,se pune tocana in borcane curate,se infileteaza bine capacele apoi se sterilizeaza 1h din moment in care incepe apa sa fiarba;se lasa sa se raceasca in patura apoi se depoziteaza la camara.
Aceasta reteta cu cantitati mai mici,se poate pregati si in zile de post sau de ce nu, facand parte din meniul zilnic.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii