autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocana din carne de caprioara

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii: 2 kg carne de caprioara, 1 kg ceapa, 50 g usturoi, 2 foi de dafin, piper boabe, enibahar (4-5 boabe), cimbru, 100 g pasta de tomate, 200 ml vin, sare, 200 g untura.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

61 voturi

Mod de preparare

Carnea se portioneaza, se sareaza si se inabusa in vasul cu untura. Spre sfirsitul inabusirii se adauga ceapa si usturoiul curatate, spalate si taiate marunt, pasta de tomate, piperul, enibaharul, foile de dafin, cimbrul si apa fierbinte necesara pentru fierbere. Se amesteca componentele si se fierb la un foc moderat, cu vasul acoperit, pina se patrunde bine carnea. Spre sfirsitul fierberii se adauga vinul si sare dupa gust.

Din carne de caprioara se prepara si pilaf cu carne, mincare cu rosii, chiftelute marinate etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana din carne de caprioara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu legume,la cuptor(specific arab)

Pui cu legume,la cuptor(specific arab)

Toate legumele(in afara de rosii),se taie bucatele;ceapa se taie marunt;la fel si usturoiul.Se amesteca

4 voturi    5 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Rulouri din piept de pui

Rulouri din piept de pui

Speli pieptul de pui si il bati ca pe snitel.Sarezi pieptul si pui mirodeni.Apoi il rulezi impreuna

7 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

61 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 2 kg carne de caprioara
  • 1 kg ceapa
  • 50 g usturoi
  • 2 foi de dafin
  • piper boabe
  • enibahar (4-5 boabe)
  • cimbru
  • 100 g pasta de tomate
  • 200 ml vin
  • sare
  • 200 g untura.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Orez cu ficatei si inimioare
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania