autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocana din carne de caprioara

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii: 2 kg carne de caprioara, 1 kg ceapa, 50 g usturoi, 2 foi de dafin, piper boabe, enibahar (4-5 boabe), cimbru, 100 g pasta de tomate, 200 ml vin, sare, 200 g untura.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

62 voturi

Mod de preparare

Carnea se portioneaza, se sareaza si se inabusa in vasul cu untura. Spre sfirsitul inabusirii se adauga ceapa si usturoiul curatate, spalate si taiate marunt, pasta de tomate, piperul, enibaharul, foile de dafin, cimbrul si apa fierbinte necesara pentru fierbere. Se amesteca componentele si se fierb la un foc moderat, cu vasul acoperit, pina se patrunde bine carnea. Spre sfirsitul fierberii se adauga vinul si sare dupa gust.

Din carne de caprioara se prepara si pilaf cu carne, mincare cu rosii, chiftelute marinate etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana din carne de caprioara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita saseasca de iepure servita la ceaon cu mamaliguta

Tocanita saseasca de iepure servita la ceaon cu mamaliguta

Un iepure zglobiu si tinerel, maruntit cu satarul, se lasa peste noapte la fragezit sa se imbete

2 voturi    1 comentariu
4h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu smantana

Ciulama de pui cu smantana

Mai intai spalam carnea de pui si o punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce o spumam adaugam morcov,

29 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

62 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 2 kg carne de caprioara
  • 1 kg ceapa
  • 50 g usturoi
  • 2 foi de dafin
  • piper boabe
  • enibahar (4-5 boabe)
  • cimbru
  • 100 g pasta de tomate
  • 200 ml vin
  • sare
  • 200 g untura.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Tocanita cu galuste