Carnea se portioneaza, se sareaza si se inabusa in vasul cu untura. Spre sfirsitul inabusirii se adauga ceapa si usturoiul curatate, spalate si taiate marunt, pasta de tomate, piperul, enibaharul, foile de dafin, cimbrul si apa fierbinte necesara pentru fierbere. Se amesteca componentele si se fierb la un foc moderat, cu vasul acoperit, pina se patrunde bine carnea. Spre sfirsitul fierberii se adauga vinul si sare dupa gust.
Din carne de caprioara se prepara si pilaf cu carne, mincare cu rosii, chiftelute marinate etc.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii