autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocana din carne de caprioara

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2005

Ingrediente
Pentru 10 portii: 2 kg carne de caprioara, 1 kg ceapa, 50 g usturoi, 2 foi de dafin, piper boabe, enibahar (4-5 boabe), cimbru, 100 g pasta de tomate, 200 ml vin, sare, 200 g untura.

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

61 voturi

Mod de preparare

Carnea se portioneaza, se sareaza si se inabusa in vasul cu untura. Spre sfirsitul inabusirii se adauga ceapa si usturoiul curatate, spalate si taiate marunt, pasta de tomate, piperul, enibaharul, foile de dafin, cimbrul si apa fierbinte necesara pentru fierbere. Se amesteca componentele si se fierb la un foc moderat, cu vasul acoperit, pina se patrunde bine carnea. Spre sfirsitul fierberii se adauga vinul si sare dupa gust.

Din carne de caprioara se prepara si pilaf cu carne, mincare cu rosii, chiftelute marinate etc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana din carne de caprioara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale

Sarmale

Calesc ceapa, adaug morcovul, orezul, pasta de tomate. Adaug carnea tocata, condimentez. Varza o

5 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Tigaie picanta cu mamaliguta ( senzatii gustative!!!)

Tigaie picanta cu mamaliguta ( senzatii gustative!!!)

Carnea se spala si se taie cubulete. O punem la foc moderat in (de preferat) wok, cu un pic de ulei

13 voturi    15 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

61 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 2 kg carne de caprioara
  • 1 kg ceapa
  • 50 g usturoi
  • 2 foi de dafin
  • piper boabe
  • enibahar (4-5 boabe)
  • cimbru
  • 100 g pasta de tomate
  • 200 ml vin
  • sare
  • 200 g untura.

Raporteaza reteta

Retete
de Dana Cernat
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Pui Hawaii

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    16 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu smantana Pulpe de pui cu smantana

Se pun pulpele la fiert si se curata foarte bine zeama de spuma. Se dezoseaza carnea si se taie cubulete. Se pune untul intr-un vas

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita

Se spală frunzele de viță de vie și le punem în apă clocotită, având grijă să nu se dizolve. Scoateți-le cu o

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
Pui acru-dulce