autor:

Anonim

» » Fripturi

Tocana din carne de porc mistret

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2008

Ingrediente
carne de mistret, ulei, ceapa, pasta de tomate, usturoi, cimbru, ardei gras, bait, patrunjel verde, piper, rosii, vin rosu, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Carnea se inabusa in ulei si 100 ml de apa, dupa care se adauga ceapa si ardei gras. Dupa 10 min. se adauga pasta de tomate, rosii, cimbru, piper, usturoi, bait strecurat, vin si sare. Se introduce la cuptor cca 15-20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana din carne de porc mistret" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Fripura pulpe de pui si carne de porc

Fripura pulpe de pui si carne de porc

Spalam pulpele apoi le punem intr-o tava,printre ele asezam carnea de porc taiat bucatele.Curatam

12 voturi    10 comentarii
1h 50 min
Fripturi
Friptura de curcan cu vin la tava

Friptura de curcan cu vin la tava

Carnea se spala ,se lasa la scurs ,se condimenteaza cu sare si se lasa la rece circa 1 ora .Dupa

14 voturi    5 comentarii
2h 15 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Piept de pui la gratar