autor:

Anonim

» » Aperitive

Tocana din carne de vita cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de vita, ulei, ceapa, faina, smantana, chimen, cartofi, supa de oase, piper, patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in ulei, cu 150 ml de supa. Se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, chimen, piper, sare, supa (1l) si se fierbe cca 1 ora. La sfarsit se adauga smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana din carne de vita cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
pachetel

pachetel

Se toaca varza julien,se prepara cu zeama de lamaie,putin piper,sare,marar si ulei.Se taie mangoul

3 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive
Chec cu ciuperci

Chec cu ciuperci

Taiem ceapa marunt, zdrobim usturoiul, maruntim frunzele de praz si calim totul intr-o tigaie cu

20 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

    mmmmmm ce buna trebuie sa fie

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 13 iunie 2009

    Suna bine,o sa fac si eu.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • carne de vita
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • smantana
  • chimen
  • cartofi
  • supa de oase
  • piper
  • patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Cely Snijec (Chef de cuisine)

mmmmmm ce buna trebuie sa fie

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Cartofi noi gratinati