autor:

maria maria

» » Mancaruri cu carne

tocanita ardeleneasca

Autor: maria maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iulie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iulie 2006

Ingrediente
750 g muschi de porc, 4 cepe potrivite, putin ulei, o lingurita paprica, sare dupa gust, o lingura vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc se spala bine si apoi se taie cubulete.
Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit cu putin ulei,cand aceasta este calita (rozalie) se pune paprica se amesteca si se adauga carnea cubulete,se caleste si carne aproximativ 5 min(pana cand devine alba) si se adauga apa se lasa la foc mic sa scada pana cand se formeaza un sos(se adauga apa si se lasa la scazut pana carnea este fiarta),se pune sare dupa gust si lingura de vegeta.
Se serveste cu piure de cartofi

Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 750 g muschi de porc
  • 4 cepe potrivite
  • putin ulei
  • o lingurita paprica
  • sare dupa gust
  • o lingura vegeta

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
ardei umpluti cu ciolan