autor:

maria maria

» » Mancaruri cu carne

tocanita ardeleneasca

Autor: maria maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iulie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iulie 2006

Ingrediente
750 g muschi de porc, 4 cepe potrivite, putin ulei, o lingurita paprica, sare dupa gust, o lingura vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc se spala bine si apoi se taie cubulete.
Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit cu putin ulei,cand aceasta este calita (rozalie) se pune paprica se amesteca si se adauga carnea cubulete,se caleste si carne aproximativ 5 min(pana cand devine alba) si se adauga apa se lasa la foc mic sa scada pana cand se formeaza un sos(se adauga apa si se lasa la scazut pana carnea este fiarta),se pune sare dupa gust si lingura de vegeta.
Se serveste cu piure de cartofi

Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Coaste de porc cu miere si ghimbir

Coaste de porc cu miere si ghimbir

Astfel ca pentru a obtine aceste coaste suculente, trebuie mai intai sa puneti coastele intr-o cratita

2 voturi    2 comentarii
55 min
Mancaruri cu carne
Muschi de vita cu sos gorgonzola si garnitura de ciuperci umplute

Muschi de vita cu sos gorgonzola si garnitura de ciuperci umplute

Muschiul de vita se taie in 2 bucati perpendicular pe fibra si se trage la grill pe toate partile.

17 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 750 g muschi de porc
  • 4 cepe potrivite
  • putin ulei
  • o lingurita paprica
  • sare dupa gust
  • o lingura vegeta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
iahnie de fasole cu sunca afumata