autor:

maria maria

» » Mancaruri cu carne

tocanita ardeleneasca

Autor: maria maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iulie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iulie 2006

Ingrediente
750 g muschi de porc, 4 cepe potrivite, putin ulei, o lingurita paprica, sare dupa gust, o lingura vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc se spala bine si apoi se taie cubulete.
Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit cu putin ulei,cand aceasta este calita (rozalie) se pune paprica se amesteca si se adauga carnea cubulete,se caleste si carne aproximativ 5 min(pana cand devine alba) si se adauga apa se lasa la foc mic sa scada pana cand se formeaza un sos(se adauga apa si se lasa la scazut pana carnea este fiarta),se pune sare dupa gust si lingura de vegeta.
Se serveste cu piure de cartofi

Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de porc la ceaun

Friptura de porc la ceaun

Taiem pulpa de porc in bucati potrivite si le pun intr-un ceaun cu apa si sare cat sa o acopere.

22 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Conopida cu carne gratinata

Conopida cu carne gratinata

Se fierbe conopida in apa cu sare 15minute si apoi se scurge, se da la cuptor cu piper sare si margarina

0 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 750 g muschi de porc
  • 4 cepe potrivite
  • putin ulei
  • o lingurita paprica
  • sare dupa gust
  • o lingura vegeta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu galuste bavareze si sos vanatoresc