autor:

maria maria

» » Mancaruri cu carne

tocanita ardeleneasca

Autor: maria maria (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 23 iulie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria maria (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 23 iulie 2006

Ingrediente
750 g muschi de porc, 4 cepe potrivite, putin ulei, o lingurita paprica, sare dupa gust, o lingura vegeta

Dificultate: Redusa Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc se spala bine si apoi se taie cubulete.
Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit cu putin ulei,cand aceasta este calita (rozalie) se pune paprica se amesteca si se adauga carnea cubulete,se caleste si carne aproximativ 5 min(pana cand devine alba) si se adauga apa se lasa la foc mic sa scada pana cand se formeaza un sos(se adauga apa si se lasa la scazut pana carnea este fiarta),se pune sare dupa gust si lingura de vegeta.
Se serveste cu piure de cartofi

Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kazier

Mancare de cartofi cu kazier

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste ,dupa ce s-a facut se

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piftie

Piftie

Se curata jambonul bine, bine, se parleste si se pune in oala de presiune impreuna cu ceapa, sarea

9 voturi    4 comentarii
2h 40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • 750 g muschi de porc
  • 4 cepe potrivite
  • putin ulei
  • o lingurita paprica
  • sare dupa gust
  • o lingura vegeta

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Cartofi