tocanita ardeleneasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g muschi de porc
  • 4 cepe potrivite
  • putin ulei
  • o lingurita paprica
  • sare dupa gust
  • o lingura vegeta

Mod de preparare

Carnea de porc se spala bine si apoi se taie cubulete.

Ceapa se curata se toaca marunt si se pune la calit cu putin ulei,cand aceasta este calita (rozalie) se pune paprica se amesteca si se adauga carnea cubulete,se caleste si carne aproximativ 5 min(pana cand devine alba) si se adauga apa se lasa la foc mic sa scada pana cand se formeaza un sos(se adauga apa si se lasa la scazut pana carnea este fiarta),se pune sare dupa gust si lingura de vegeta.

Se serveste cu piure de cartofi

Pofta buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise