Se spala ficatul si plamanul. Ficatul se taie cubulete sau felii lungi.
Se taie ceapa marunt,morcovul se taie rondele,ardeiul marunt,iar cartofii cubulete.
Se ia tigaia, se unge cu ulei si se pun o parte din legumele de mai sus formand ca un pat peste care se pune ficatul. Toate acestea se acopera cu ciupercile taiate foarte marunt.
Plamanul se taie si el felii lungi si se pune deasupra,apoi se completeaza cu restul de legume si cartofi. Se face un sos de bulion si se toarna peste compozitie,se completeaza cu apa sare si piper dupa gust.
Se acopera tigaia cu o folie de aluminiu si se baga la cuptor la foc mediu cc 1 ora.
Dupa care se verifica daca legumele si carnea sunt fierte si se inlatura folia, se mai lasa cc 30-45 minute la cuptor apoi se serveste calda.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii