Tocanita cu vita si dovleac

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa
Tocanita cu vita si dovleac

Ingrediente

  • 800 g Vrabioara vita
  • 300 g Dovleac
  • 2 buc. Morcovi
  • 200 g Masline kalamata
  • 4 fire Ceapa verde
  • 4 catei Usturoi
  • 2 buc. Cartofi
  • 2 fire Cimbru
  • 2 buc. Ardei rosu
  • 80 ml Vin rosu
  • 2 linguri Ulei de masline
  • 10-15 fire Chives
  • Sare si piper negru, dupa gust

Mod de preparare

Curata si taie vita cuburi;

Curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi;

Toaca usturoiul si ceapa marunt;

Pune vasul de aluminiu pe foc, lasa-l sa se incinga si adauga uleiul de masline;

Adauga sare pentru a face o emulsie si caleste carnea;

Pune peste aceasta usturoiul, ceapa si firicelele de cimbru;

Potriveste de piper si adauga maslinele si morcovii;

Stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca;

Ia de pe foc, introdu in Crock Pot, seteaza timpul de 3 ore si 30 min si programul “low”;

Adauga cartofii si sucul de rosii peste, amesteca bine si pune capacul;

Cu o ora inainte de final adauga dovleacul si ardeiul gras;

La final potriveste de sare si piper si serveste cu chives tocat;

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor