autor:

Bucatar-sef

» » Slow Cooking

Tocanita cu vita si dovleac

Autor: Bucatar-sef (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 octombrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bucatar-sef (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 octombrie 2015

Ingrediente
800 g Vrabioara vita, 300 g Dovleac, 2 buc. Morcovi, 200 g Masline kalamata, 4 fire Ceapa verde, 4 catei Usturoi, 2 buc. Cartofi, 2 fire Cimbru, 2 buc. Ardei rosu, 80 ml Vin rosu, 2 linguri Ulei de masline, 10-15 fire Chives, Sare si piper negru, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 4h

2 voturi

Mod de preparare

Curata si taie vita cuburi;

Curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi;

Toaca usturoiul si ceapa marunt;

Pune vasul de aluminiu pe foc, lasa-l sa se incinga si adauga uleiul de masline;

Adauga sare pentru a face o emulsie si caleste carnea;

Pune peste aceasta usturoiul, ceapa si firicelele de cimbru;

Potriveste de piper si adauga maslinele si morcovii;

Stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca;

Ia de pe foc, introdu in Crock Pot, seteaza timpul de 3 ore si 30 min si programul “low”;

Adauga cartofii si sucul de rosii peste, amesteca bine si pune capacul;

Cu o ora inainte de final adauga dovleacul si ardeiul gras;

La final potriveste de sare si piper si serveste cu chives tocat;

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu vita si dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Slow Cooking
Placinta cu dovleac la slow cooker Crock Pot

Placinta cu dovleac la slow cooker Crock Pot

Primul lucru pe care l-am facut a fost sa razui dovleacul si sa il transfer apoi intr-o cratita alaturi

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Slow Cooking
Negresa la slow cooker Crock-Pot

Negresa la slow cooker Crock-Pot

Un desert excelent preparat cu ajutorul aparatului slow cooker Crock Pot. Topim la bain-marie

3 voturi    1 comentariu
5h
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

4h

2 voturi

Ingrediente

  • 800 g Vrabioara vita
  • 300 g Dovleac
  • 2 buc. Morcovi
  • 200 g Masline kalamata
  • 4 fire Ceapa verde
  • 4 catei Usturoi
  • 2 buc. Cartofi
  • 2 fire Cimbru
  • 2 buc. Ardei rosu
  • 80 ml Vin rosu
  • 2 linguri Ulei de masline
  • 10-15 fire Chives
  • Sare si piper negru
  • dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Bucatar-sef
Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Am pus cratițele cu apa pe foc mediu spre mare. Cand a inceput sa fiarba apa in cratița mica, pentru

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul; Taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la

1 vot    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Souffle cu afine, pepene galben si banana

Souffle cu afine, pepene galben si banana

Amestecati laptele cu smantana si incalziti-le pe foc ; Separati galbenusurile de albusuri; Intr-un

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Slow Cooking

Coaste de miel cu legume la CrockPot Coaste de miel cu legume la CrockPot

Legumele se curăță și se taie în bucăți mari. Coastele de miel porționate, se asezonează de sare și piper apoi se așază

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Retete de Pasti
Iepure cu vegetale si smantana Iepure cu vegetale si smantana

Iepurele se spală, apoi se porționează. Recunosc că m-a folosit tot de noul ajutor din familia Zmeilor, Crock Pot-ul botezat Alin;),

1 vot    0 comentarii
2h 5 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Puiul generalului Tso la slow cooker Crock Pot