Curata si taie vita cuburi;
Curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi;
Toaca usturoiul si ceapa marunt;
Pune vasul de aluminiu pe foc, lasa-l sa se incinga si adauga uleiul de masline;
Adauga sare pentru a face o emulsie si caleste carnea;
Pune peste aceasta usturoiul, ceapa si firicelele de cimbru;
Potriveste de piper si adauga maslinele si morcovii;
Stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca;
Ia de pe foc, introdu in Crock Pot, seteaza timpul de 3 ore si 30 min si programul “low”;
Adauga cartofii si sucul de rosii peste, amesteca bine si pune capacul;
Cu o ora inainte de final adauga dovleacul si ardeiul gras;
La final potriveste de sare si piper si serveste cu chives tocat;
Pofta buna !
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii