autor:

Bucatar-sef

» » Slow Cooking

Tocanita cu vita si dovleac

Autor: Bucatar-sef (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 octombrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bucatar-sef (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 octombrie 2015

Ingrediente
800 g Vrabioara vita, 300 g Dovleac, 2 buc. Morcovi, 200 g Masline kalamata, 4 fire Ceapa verde, 4 catei Usturoi, 2 buc. Cartofi, 2 fire Cimbru, 2 buc. Ardei rosu, 80 ml Vin rosu, 2 linguri Ulei de masline, 10-15 fire Chives, Sare si piper negru, dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 4h

2 voturi

Mod de preparare

Curata si taie vita cuburi;

Curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi;

Toaca usturoiul si ceapa marunt;

Pune vasul de aluminiu pe foc, lasa-l sa se incinga si adauga uleiul de masline;

Adauga sare pentru a face o emulsie si caleste carnea;

Pune peste aceasta usturoiul, ceapa si firicelele de cimbru;

Potriveste de piper si adauga maslinele si morcovii;

Stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca;

Ia de pe foc, introdu in Crock Pot, seteaza timpul de 3 ore si 30 min si programul “low”;

Adauga cartofii si sucul de rosii peste, amesteca bine si pune capacul;

Cu o ora inainte de final adauga dovleacul si ardeiul gras;

La final potriveste de sare si piper si serveste cu chives tocat;

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu vita si dovleac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Slow Cooking
Paprikas de pui la Crock Pot

Paprikas de pui la Crock Pot

Curatam si spalam dupa caz ceapa si ardeiul, le tocam marunt si le adaugam in vasul de ceramica.

0 voturi    0 comentarii
4h
Slow Cooking
Ciorba de fasole cu suc de rosii

Ciorba de fasole cu suc de rosii

Curatam ceapa o tocam marunt, morcovul decojit il taiem cubulete mici. Ardeiul rosu il taiem cuburi,

2 voturi    0 comentarii
4h 30 min
Slow Cooking

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

4h

2 voturi

Ingrediente

  • 800 g Vrabioara vita
  • 300 g Dovleac
  • 2 buc. Morcovi
  • 200 g Masline kalamata
  • 4 fire Ceapa verde
  • 4 catei Usturoi
  • 2 buc. Cartofi
  • 2 fire Cimbru
  • 2 buc. Ardei rosu
  • 80 ml Vin rosu
  • 2 linguri Ulei de masline
  • 10-15 fire Chives
  • Sare si piper negru
  • dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Bucatar-sef
Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Am pus cratițele cu apa pe foc mediu spre mare. Cand a inceput sa fiarba apa in cratița mica, pentru

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul; Taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la

1 vot    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Souffle cu afine, pepene galben si banana

Souffle cu afine, pepene galben si banana

Amestecati laptele cu smantana si incalziti-le pe foc ; Separati galbenusurile de albusuri; Intr-un

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Slow Cooking

Iepure cu vegetale si smantana Iepure cu vegetale si smantana

Iepurele se spală, apoi se porționează. Recunosc că m-a folosit tot de noul ajutor din familia Zmeilor, Crock Pot-ul botezat Alin;),

1 vot    0 comentarii
2h 5 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ardei umpluţi (slow cooker) Ardei umpluţi (slow cooker)

Curăţăm ardeii, îi spălăm în interior şi îi lăsăm să se scurgă de apă. Ceapa şi morcovul tocate mărunt se călesc,

6 voturi    3 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Carne de porc la Crock Pot