Tocanita cu vita si dovleac

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa
Tocanita cu vita si dovleac

Ingrediente

  • 800 g Vrabioara vita
  • 300 g Dovleac
  • 2 buc. Morcovi
  • 200 g Masline kalamata
  • 4 fire Ceapa verde
  • 4 catei Usturoi
  • 2 buc. Cartofi
  • 2 fire Cimbru
  • 2 buc. Ardei rosu
  • 80 ml Vin rosu
  • 2 linguri Ulei de masline
  • 10-15 fire Chives
  • Sare si piper negru, dupa gust

Mod de preparare

Curata si taie vita cuburi;

Curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi;

Toaca usturoiul si ceapa marunt;

Pune vasul de aluminiu pe foc, lasa-l sa se incinga si adauga uleiul de masline;

Adauga sare pentru a face o emulsie si caleste carnea;

Pune peste aceasta usturoiul, ceapa si firicelele de cimbru;

Potriveste de piper si adauga maslinele si morcovii;

Stinge cu vinul rosu si lasa-l sa se reduca;

Ia de pe foc, introdu in Crock Pot, seteaza timpul de 3 ore si 30 min si programul “low”;

Adauga cartofii si sucul de rosii peste, amesteca bine si pune capacul;

Cu o ora inainte de final adauga dovleacul si ardeiul gras;

La final potriveste de sare si piper si serveste cu chives tocat;

Pofta buna !

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Castraveti murati la soare

Castraveti murati la soare

Reteta de castraveti murati la soare. Castraveti murati de vara, reteta simpla si delicioasa.

Castraveti murati la soare
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine

Rulada cu dulceata de afine