Curatam bine toate legumele, le spalam si apoi le taiem marunt.
In putin ulei calim ceapa, ardeiul si rosia pina sticlesc, apoi adaugam ciupercile fara codite.Adaugam putina apa, asezonam, adaugam si usturoiul taiat marunt si la foc mic , lasam sa fiarba acoperit.
Cand ciupercile sunt fierte putem adauga putina smantana( optional) sau doar patrunjelul verde tocat.
Servin tocanita calda alaturi de mamaliguta.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii