autor:

leti

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de bureti

Autor: leti (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: leti (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 iulie 2011

Ingrediente
4 cepe, 3 ardei, 2 kilograme bureti de padure, piper, sare, ulei, bulion, usturoi, patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

11 voturi

Mod de preparare

Se toaca ceapa si ardeiul marunt si se pun la calit intr-o cratita, se adauga ciupercile care se calesc amestecandu-se din cand in cand. Se adauga un pic de bulion, piperul, se mai lasa la calit timp in care se pune putina apa. Cand scade apa si sunt bine fierte ciupercile, se opreste focul si se pune usturoiul si patrunjelul, se mai adauga si putin piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de bureti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de bureti de pom

Tocanita de bureti de pom

Ciupercile se spala si se taie cubulete.Ceapa verde se caleste putin in ulei dupa care se pune boiaua.Se

13 voturi    13 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de bureti de roua cu mamaliguta

Tocanita de bureti de roua cu mamaliguta

Curatam bine toate legumele, le spalam si apoi le taiem marunt. In putin ulei calim ceapa, ardeiul

4 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gabriel Ciotoi , 31 mai 2015

    Foarte bună

  • Fara foto

    Dan Ioan Popa , 17 iulie 2014

    e buna dar eu mai adaug si o lingurita de boia.

  • Fara foto

    Viorel Simionescu , 02 mai 2014

    delicios

    • Fara foto

      Popescu Rodica , 27 septembrie 2013

      PERFECTO......

    • Fara foto

      Danut Timoficiuc , 25 august 2013

      foarte buna

    • Fara foto

      ELy Aurellyan , 22 august 2013

      foarte buna reteta!:) multumesc frumos!

    • Fara foto

      Toader Daniel , 14 iunie 2013

      multumesc pentru reteta see you bureti este o delicatese.

    • leti

      leti (Chef de cuisine) , 19 iulie 2011

      va multumssc foarte mult ..Iar cantitatea nuie mare deoarece ciupercile la fiert scad foarte mult

    • leti

      leti (Chef de cuisine) , 17 iulie 2011

      iti multumesc foarte mult

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011

      Foarte buna si aromata!*****

    • leti

      leti (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011

      da ie adevarat aceasta reteta am invatato de la mama.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 15 iulie 2011

      O bunatate !

    • tatiana

      tatiana (Chef de cuisine) , 15 iulie 2011

      Buna tocanita, 2kg de ciuperci ?, mi se pare o cantitate prea mare.

    • Maria Markov

      Maria Markov (Chef de cuisine) , 15 iulie 2011

      Nu am facut niciodata, dar imi plac la nebunie! Mama mai face din cand in cand, si servim cu mamaliga. FOARTE BUN!!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

11 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de leti
Placinta de vara cu carne de pui.

Placinta de vara cu carne de pui.

Se spala legumele apoi se taie cubulete. Se va spala si pieptul de pui, care se va taia in bucatele

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

leti (Chef de cuisine)

va multumssc foarte mult ..Iar cantitatea nuie mare deoarece ciupercile la fiert scad foarte mult

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ardei umpluti cu carne de porc Ardei umpluti cu carne de porc

Orezul se curata daca e cazul si se spala in mai multe ape, se scurge si se adauga la tigaie cu 50 ml de ulei unde se caleste putin

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastai in sos cu usturoi Pastai in sos cu usturoi

Eu folosesc pastaile congelate pentru ca sunt tinere si nu au ate si fierb mai putin. Intr-o cratita potrivita, topim untul si prajim

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de praz cu masline