autor:

monik

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de burta

Autor: monik (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: monik (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Ingrediente
-burta 750g, -1 ceapa, -1 morcov, -1 ardei, -sare, -piper, -bulion, -1 catel usturoi, -patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine burta se fierbe app 2 ore intro oala cu 4 litri de apa si cu o lingurita de sare.
Intre timp se taie usturoiul ceapa morcovul si ardeiul marunt si se pune intro cratita la calit.
Cand ceapa sa ingalbenit se adauga burta taiata fideluta impreuna cu bulionul 20 de min.
La sfarsit se condimenteaza cu sare piper si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de burta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Soté de legume cu oua

Soté de legume cu oua

Acesta e un altfel de sote de legume, de data asta am incorporat si oua pentru o masa satioasa ce

2 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii umplute cu ciuperci si orez

Rosii umplute cu ciuperci si orez

Puneti la calit o ceapa, ciuperci, orezul, ardei, miezul de rosii, delikat si calitile bine. Daca

9 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Cred ca este foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
CARTOFI CU OCHIURI