autor:

monik

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de burta

Autor: monik (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: monik (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Ingrediente
-burta 750g, -1 ceapa, -1 morcov, -1 ardei, -sare, -piper, -bulion, -1 catel usturoi, -patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine burta se fierbe app 2 ore intro oala cu 4 litri de apa si cu o lingurita de sare.
Intre timp se taie usturoiul ceapa morcovul si ardeiul marunt si se pune intro cratita la calit.
Cand ceapa sa ingalbenit se adauga burta taiata fideluta impreuna cu bulionul 20 de min.
La sfarsit se condimenteaza cu sare piper si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de burta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Cartofii se pun la fiert in apa cu sare. Intr-o alta cratita se pun ouale la fiert tot in apa cu

125 voturi    21 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi frantuzesti

Cartofi frantuzesti

Cartofi se curata si se pun la fiert cu putina sare, apoi se scurg de apa si se lasa la racit. Ouale

57 voturi    20 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Cred ca este foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte buna.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
CIUPERCI LA TIGAIE, CU ROZMARIN