autor:

monik

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de burta

Autor: monik (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: monik (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 februarie 2011

Ingrediente
-burta 750g, -1 ceapa, -1 morcov, -1 ardei, -sare, -piper, -bulion, -1 catel usturoi, -patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine burta se fierbe app 2 ore intro oala cu 4 litri de apa si cu o lingurita de sare.
Intre timp se taie usturoiul ceapa morcovul si ardeiul marunt si se pune intro cratita la calit.
Cand ceapa sa ingalbenit se adauga burta taiata fideluta impreuna cu bulionul 20 de min.
La sfarsit se condimenteaza cu sare piper si patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de burta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de mazare cu leurda

Piure de mazare cu leurda

Reteta este destul de simpla: 1. se pun la fiert mazarea si leurda spalata in prealabil pentru 10

1 vot    0 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piure de cartofi by Jamie Oliver

Piure de cartofi by Jamie Oliver

Cu ceva timp in urma am vazut la tv.o reteta de piure pregatita de Jamie Oliver,preluata si de el

18 voturi    18 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 februarie 2011

    Cred ca este foarte buna.

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte buna.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Vinete gratinate