autor:

Florin_Rad

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de carne de porc cu ananas

Autor: Florin_Rad (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florin_Rad (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 martie 2013

Ingrediente
- 500 g cane de porc, - 2 cepe mari, - 2 morcov, - 1 cutie de ananas, - 1 cana de vin, - 100 ml ulei, - Condiment (sare, piper, ienibahar), - Verdețuri (patrunjel, oregano, foi de dafin), - 200 ml sos de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea bucați mici.
Se pune într-o oala carnea să se prajească puțin în ulei ( daca are grasime mai multă se pune o cantitate mai mică de ulei).
Cînd este prajită puțin se pune peste carne ceapa taiată marunt și morcovul taiat cubulețe.
Se mai lasa puțin până se calește ceapa apoi se adauga vinul condimentele, verdeata și se adaugă apă cât să acopere compoziția.
Se lasa sa fiarba pîna când scade apa apoi se adaugă sos de roșii și se mai lasă să fiarbă puțin pîna se leagă sosul.
Se adaugă ananasul taiat cubulețe și se mai lasă să fiarbă aproximativ 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de carne de porc cu ananas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 500 g cane de porc
  • - 2 cepe mari
  • - 2 morcov
  • - 1 cutie de ananas
  • - 1 cana de vin
  • - 100 ml ulei
  • - Condiment (sare
  • piper
  • ienibahar)
  • - Verdețuri (patrunjel
  • oregano
  • foi de dafin)
  • - 200 ml sos de rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Florin_Rad
Ciuperci umplute cu carne tocata

Ciuperci umplute cu carne tocata

Se curata ciupercile si se desprind cozile apoi se lasa in apa rece 10 – 15 minute. Se taie

36 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui prajit

Pui prajit

Se portioneaza puiul Se fierbe bine cu putina sare pina se desprinde carnea de pe oase. Desprindem

4 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui umplut cu orez