autor:

Florin_Rad

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de carne de porc cu ananas

Autor: Florin_Rad (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florin_Rad (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 martie 2013

Ingrediente
- 500 g cane de porc, - 2 cepe mari, - 2 morcov, - 1 cutie de ananas, - 1 cana de vin, - 100 ml ulei, - Condiment (sare, piper, ienibahar), - Verdețuri (patrunjel, oregano, foi de dafin), - 200 ml sos de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea bucați mici.
Se pune într-o oala carnea să se prajească puțin în ulei ( daca are grasime mai multă se pune o cantitate mai mică de ulei).
Cînd este prajită puțin se pune peste carne ceapa taiată marunt și morcovul taiat cubulețe.
Se mai lasa puțin până se calește ceapa apoi se adauga vinul condimentele, verdeata și se adaugă apă cât să acopere compoziția.
Se lasa sa fiarba pîna când scade apa apoi se adaugă sos de roșii și se mai lasă să fiarbă puțin pîna se leagă sosul.
Se adaugă ananasul taiat cubulețe și se mai lasă să fiarbă aproximativ 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de carne de porc cu ananas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada cu ciuperci

Rulada cu ciuperci

Ciupercile se oparesc, se scurg si se amesteca cu carnea si cu celelalte ingrediente. Se pregateste

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Berbecut la vas roman

Berbecut la vas roman

Cartofii se curata si se taie rondele.Intr-un vas punem vinul amestecat cu cimbrul si usturoiul si

4 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 500 g cane de porc
  • - 2 cepe mari
  • - 2 morcov
  • - 1 cutie de ananas
  • - 1 cana de vin
  • - 100 ml ulei
  • - Condiment (sare
  • piper
  • ienibahar)
  • - Verdețuri (patrunjel
  • oregano
  • foi de dafin)
  • - 200 ml sos de rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Florin_Rad
Ciuperci umplute cu carne tocata

Ciuperci umplute cu carne tocata

Se curata ciupercile si se desprind cozile apoi se lasa in apa rece 10 – 15 minute. Se taie

18 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui prajit

Pui prajit

Se portioneaza puiul Se fierbe bine cu putina sare pina se desprinde carnea de pe oase. Desprindem

4 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Frigarui de pui cu ardei kapia