autor:

Florin_Rad

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de carne de porc cu ananas

Autor: Florin_Rad (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florin_Rad (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 martie 2013

Ingrediente
- 500 g cane de porc, - 2 cepe mari, - 2 morcov, - 1 cutie de ananas, - 1 cana de vin, - 100 ml ulei, - Condiment (sare, piper, ienibahar), - Verdețuri (patrunjel, oregano, foi de dafin), - 200 ml sos de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea bucați mici.
Se pune într-o oala carnea să se prajească puțin în ulei ( daca are grasime mai multă se pune o cantitate mai mică de ulei).
Cînd este prajită puțin se pune peste carne ceapa taiată marunt și morcovul taiat cubulețe.
Se mai lasa puțin până se calește ceapa apoi se adauga vinul condimentele, verdeata și se adaugă apă cât să acopere compoziția.
Se lasa sa fiarba pîna când scade apa apoi se adaugă sos de roșii și se mai lasă să fiarbă puțin pîna se leagă sosul.
Se adaugă ananasul taiat cubulețe și se mai lasă să fiarbă aproximativ 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de carne de porc cu ananas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu prune si legume

Piept de pui cu prune si legume

Pasul 1: Taiem morcovii si ardeii in cubulete. Taiem rosiile cherry in jumatati. Taiem prunele

1 vot    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpe de pui cu miere si bucuioc

Pulpele se spala si se ung cu o pensula cu miere. Se condimenteaza cu sare, piper si boia si se presara

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 500 g cane de porc
  • - 2 cepe mari
  • - 2 morcov
  • - 1 cutie de ananas
  • - 1 cana de vin
  • - 100 ml ulei
  • - Condiment (sare
  • piper
  • ienibahar)
  • - Verdețuri (patrunjel
  • oregano
  • foi de dafin)
  • - 200 ml sos de rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Florin_Rad
Ciuperci umplute cu carne tocata

Ciuperci umplute cu carne tocata

Se curata ciupercile si se desprind cozile apoi se lasa in apa rece 10 – 15 minute. Se taie

24 voturi    10 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui prajit

Pui prajit

Se portioneaza puiul Se fierbe bine cu putina sare pina se desprinde carnea de pe oase. Desprindem

4 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

1 vot    2 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Piept de pui Hawai