autor:

Florin_Rad

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de carne de porc cu ananas

Autor: Florin_Rad (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florin_Rad (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 martie 2013

Ingrediente
- 500 g cane de porc, - 2 cepe mari, - 2 morcov, - 1 cutie de ananas, - 1 cana de vin, - 100 ml ulei, - Condiment (sare, piper, ienibahar), - Verdețuri (patrunjel, oregano, foi de dafin), - 200 ml sos de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea bucați mici.
Se pune într-o oala carnea să se prajească puțin în ulei ( daca are grasime mai multă se pune o cantitate mai mică de ulei).
Cînd este prajită puțin se pune peste carne ceapa taiată marunt și morcovul taiat cubulețe.
Se mai lasa puțin până se calește ceapa apoi se adauga vinul condimentele, verdeata și se adaugă apă cât să acopere compoziția.
Se lasa sa fiarba pîna când scade apa apoi se adaugă sos de roșii și se mai lasă să fiarbă puțin pîna se leagă sosul.
Se adaugă ananasul taiat cubulețe și se mai lasă să fiarbă aproximativ 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de carne de porc cu ananas" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu sos de lamaie si garnitura de orez cu sofran

Pui cu sos de lamaie si garnitura de orez cu sofran

Pieptul de pui se taie fasiute subtiri si se trece prin nuca sau alune sau seminte de dovleac tocate

3 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui si legume la gratar si orez

Pui si legume la gratar si orez

Pulpele se taie si se pun decat partile superioare la gratar la fel se procedeaza si cu legumele:

13 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

3 voturi

Ingrediente

  • - 500 g cane de porc
  • - 2 cepe mari
  • - 2 morcov
  • - 1 cutie de ananas
  • - 1 cana de vin
  • - 100 ml ulei
  • - Condiment (sare
  • piper
  • ienibahar)
  • - Verdețuri (patrunjel
  • oregano
  • foi de dafin)
  • - 200 ml sos de rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Florin_Rad
Ciuperci umplute cu carne tocata

Ciuperci umplute cu carne tocata

Se curata ciupercile si se desprind cozile apoi se lasa in apa rece 10 – 15 minute. Se taie

20 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pui prajit

Pui prajit

Se portioneaza puiul Se fierbe bine cu putina sare pina se desprinde carnea de pe oase. Desprindem

4 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Confit de Canard aux Pommes Sarladaises