Se taie carnea bucați mici.
Se pune într-o oala carnea să se prajească puțin în ulei ( daca are grasime mai multă se pune o cantitate mai mică de ulei).
Cînd este prajită puțin se pune peste carne ceapa taiată marunt și morcovul taiat cubulețe.
Se mai lasa puțin până se calește ceapa apoi se adauga vinul condimentele, verdeata și se adaugă apă cât să acopere compoziția.
Se lasa sa fiarba pîna când scade apa apoi se adaugă sos de roșii și se mai lasă să fiarbă puțin pîna se leagă sosul.
Se adaugă ananasul taiat cubulețe și se mai lasă să fiarbă aproximativ 10 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii