autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de cartofi cu carne de vita

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
700 g carne vita 2 cepe, 400 g cartofi fainosi,, o radacina telina mica, 4 morcovi, 2-3 radacini patrunjel, un fir de praz, 2 linguri ulei,, 800 ml supa de carne, sare, piper, cimbru,, patrunjel tocat

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie cuburi, ceapa se toaca, prazul se taie rondele. Cartofii, telina, radacina de patrunjel si morcovii se curata si se taie cuburi. Se prajeste carnea in ulei si se scoate. Se incalzeste supa de carne. Intr-un vas termorezistent cu capac se spun straturi alternative de carne, cartofi, telina, morcovi, radacina de patrunjel, praz si ceapa. Peste fiecare strat se presara sare, piper si chimen. Se toarna desupra supa. Se acopera cratita si se da la cuptor. Daca este nevoie se mai completeaza cu putina apa. Se tine 60-70 min la cuptor pina zeama aproape a scazut iar legumele s-au muiat.
Se serveste cu patrunjel verde tocat, presarat desupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Porc cu ceapa carmelizata

Porc cu ceapa carmelizata

1. Se taie fiecare ceapa in 6 bucati.Se pipereaza si se sareaza carnea dupa gust. 2. Se unge o tigaie

3 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac

Spanac

Spanacul se decongeleaza (eu am avut pus la congelator, dar se poate cumpara si de la supermaketuri). Ceapa

6 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidare FFS005X

- 300 lei
1099.99 lei
799.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 august 2010

    O bunatate !

  • flory avram

    flory avram (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    foarte buna!

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 700 g carne vita 2 cepe
  • 400 g cartofi fainosi,
  • o radacina telina mica
  • 4 morcovi
  • 2-3 radacini patrunjel
  • un fir de praz
  • 2 linguri ulei,
  • 800 ml supa de carne
  • sare
  • piper
  • cimbru,
  • patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorbă de miel reţetă ardelenească Ciorbă de miel reţetă ardelenească

Intr-o oala de 3 litri, am pus apa rece si carnea. Am pus-o la fiert cu putina sare si am spumit-o de mai multe ori. Am oprit focul

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez Dovlecei umpluti cu ciuperci si orez

Dovleceii se spala bine, se sterg si apoi se taie pe lung in cate 2 jumatati, indepartand capetele. Fiecare jumatate se scobeste cu

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mix de ciuperci cu sos de smantana