autor:

Adriana_Bunta

» » Mancaruri cu carne

Tocăniţă de cartofi cu carne

Autor: Adriana_Bunta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adriana_Bunta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 noiembrie 2012

Ingrediente
4-5 bucăţi de costiţă afumată (eu am folosit scăriţă afumată),2-3 cepe, morcovii, măcinaţi de la borcan,secretul gustului,piper,puţin curry, 4 cartofii mai mărişori, 2 ouă,pătrunjel,cimbru,busuioc,si smântână.

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Spălaţi costiţa şi o puneţi la fiert; lăsaţi să fiarba cam 20 minute, după care schimbaţi apa şi o puneţi din nou la fiert. Tăiaţi ceapa şi morcovii. După ce este fiartă carnea, adăugaţi ceapa, morcovii şi gogoşarii de la borcan. Pe urmă se pune secretul gustului, piper şi puţin curry. Lăsaţi să fiarbă toate împreună, până sunt fierţi morcovii. Trageţi la o parte oala, bateţi ouăle şi adăugaţi tot în oală. La urmă mai adăugaţi smântână şi verdeaţă.



Trebuie încercată, este foarte gustoasă şi foarte uşor de preparat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă de cartofi cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocăniţă de cartofi cu carne de porc şi cimbru

Tocăniţă de cartofi cu carne de porc şi cimbru

1. Carnea se taie cuburi, se spală, se şterge cu un prosop de bucătărie şi se pune la călit

22 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tocanita de ceapa si carne fara cartofi

Tocanita de ceapa si carne fara cartofi

Se toaca ceapa, nu marunt. Se pune la calit in putin ulei, dupa ce se schimba putin culoarea la ceapa

32 voturi    12 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 4-5 bucăţi de costiţă afumată (eu am folosit scăriţă afumată),2-3 cepe, morcovii, măcinaţi de la borcan,secretul gustului,piper,puţin curry
  • 4 cartofii mai mărişori
  • 2 ouă,pătrunjel,cimbru,busuioc,si smântână.

Raporteaza reteta

Retete
de Adriana_Bunta
Chiftelute de mere

Chiftelute de mere

Se răzălesc merele şi se lasă de-o parte să se scurgă de zeamă. Pe urmă se face un aluat

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
Paste Delicioase

Paste Delicioase

Se pun pastele la fiert. Între timp se căleşte pancetta, pe urmă se adaugă ciupercile, se călesc

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Paste si pizza
File de peşte cu garnitură de orez

File de peşte cu garnitură de orez

Se spală fileurile, se lasă puţin să se scurgă şi pe urmă se condimentează cu condimente

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Snitele de pui