Tocanita de cartofi de post

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de cartofi de post

Ingrediente

  • 8 cartofi
  • o ceapa
  • un ardei
  • un morcov
  • 4 catei de usturoi
  • o lingura de faina
  • 2 rosii
  • 2 cani de apa
  • o legatura de patrunjel
  • sare, boia, piper
  • putin ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se curata legumele, se taie cubulete.

Ceapa se pune la prajit in putin ulei, se adauga o lingura de faina, se ia de pe foc, se amesteca bine, apoi se pune o lingurita de boia, si se pune din nou pe foc mic. Se adauga catofii si morcovii taiati cubulete, si se amesteca repede, apoi se pun 2 cani de apa, sa treaca peste cartofi. Se adauga sare, piper si o legatura de patrunjel, si se lasa la fiert, cu capac, la foc mic. Se iau rosiile, se oparesc, se decojesc si se taie cubulete, apoi se pun peste tocanita(rosiile se pot inlocui cu suc de rosii-bulion, sau pasta de rosii). La final, se adauga patrunjel tocat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel

Tort de ciocolata cu crema caramel
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...

Chiftele in aluat de bere
Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate

Prajitura cu mere si nuci caramelizate
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor