autor:

Maricor

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Tocanita de ceapa

Autor: Maricor (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maricor (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
4 cepe gabene mari, 4 fire de ceapa verde, 4-5 linguri de masline, 1 lingurita boia dulce, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Curatam ceapa, o spalam sub jet de apa(nu lasati ceapa in apa), o taiem in doua si o feliem.Taiem ceapa verde rondele. Punem toata ceapa intr-o tigaie tefal sau teflon, adaugam uleiul si calim ceapa la foc mai tare amestecand continuu. Adaugam sare. Cand ceapa devine sticloasa lasam focul mic, punem un capac si lasam circa 5 minute. Adaugam boiaua, mai lasam 1 minut si gata. Se poate servi cu mamaliguta sau cu icre de fasole. Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Tocanita de ciuperci cu ceapa verde si usturoi verde

Tocanita de ciuperci cu ceapa verde si usturoi verde

Mod de preparare: Tocam ceapa verde,usturoiul verde,ghimbirul ras(pe razatoare,sau in presa de usturoi)am

23 voturi    14 comentarii
1h 10 min
Retete de post
Tocanita de ceapa cu rasol de vitel,ceapa si rosii

Tocanita de ceapa cu rasol de vitel,ceapa si rosii

Bucatile de rasol si legumele (morcov, telina, ceapa) se spala si se aseaza in oala , impreuna cu

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Salata de linte cu rosii sotate