autor:

Maricor

» » , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete vegetariene

Tocanita de ceapa

Autor: Maricor (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 23 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maricor (Chef de cuisine)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 23 martie 2009

Ingrediente
4 cepe gabene mari, 4 fire de ceapa verde, 4-5 linguri de masline, 1 lingurita boia dulce, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

6 voturi

Mod de preparare

Curatam ceapa, o spalam sub jet de apa(nu lasati ceapa in apa), o taiem in doua si o feliem.Taiem ceapa verde rondele. Punem toata ceapa intr-o tigaie tefal sau teflon, adaugam uleiul si calim ceapa la foc mai tare amestecand continuu. Adaugam sare. Cand ceapa devine sticloasa lasam focul mic, punem un capac si lasam circa 5 minute. Adaugam boiaua, mai lasam 1 minut si gata. Se poate servi cu mamaliguta sau cu icre de fasole. Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Tocanita de ceapa

Tocanita de ceapa

Aceasta tocanita de ceapa o facea bunica de cateva ori pe an. Prima data cand scotea recolta de ceapa,

8 voturi    2 comentarii
30 min
Retete de post
Tocanita de ceapa de post

Tocanita de ceapa de post

Ceapa se curata,se spala, se toaca marunt sau se taie pestisori si se pune intr-o cratita cu putin

29 voturi    13 comentarii
2h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei

Slow Cooker 3.5L Red

- 32 %
219.99 lei
149.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

6 voturi

Ingrediente

  • 4 cepe gabene mari
  • 4 fire de ceapa verde
  • 4-5 linguri de masline
  • 1 lingurita boia dulce
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Rondele de vinete la cuptor Rondele de vinete la cuptor

Se alege o vanata mare si se taie tot cu coaja in discuri rotunde aproximativ de 1.5 cm grosime. Luam un cutit, in fiecare bucata de

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post Mancarica de gogosari putin picanta-reteta de post

Se coc gogosarii intr-un ceaun de tuci in ulei, se pun intr-un vas cu capac si se presoara cu sare, asa se vor curata usor de pielite.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cum se face coliva