Spalam si curatam ficatul de pielite.
Spalam si curatam ficatul de pielite. Il taiem bucatele pe care le punem in lapte.
Curatam si spalam ceapa si usturoiul.
Spalam rosia.
Curatam morcovul. Il spalam si apoi il dam pe razatoarea mica.
Tocam ceapa si usturoiul marunt. Punem ulei in tigaie si lasam sa se incinga. Adaugam ceapa si usturoiul si lasam sa se caleasca. Taiem rosia cubulete mici. Adaugam morcovul ras si rosia si lasam 2-3 minute. Stingem cu coniac, apoi adaugam apa si ficatul (pe care l-am spalat dupa ce l-am scos din lapte) si lasam sa fiarba bine.
Aceasta tocanita se serveste cu mamaliguta.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii