autor:

Risco_Melinda

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de ciuperci

Autor: Risco_Melinda (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Risco_Melinda (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 martie 2013

Ingrediente
1 Ardei rosu, 1 Ceapa, 500 De grame de ciuperci sau doua conserve de ciuperci de 250 de grame, 3 Linguri de ulei, 1 Lingura de faina, 200 De grame de smintina, 1 Catel de usturoi, Sare,, Patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie marunt, eu le-am mixat cu ajutorul unui robot de bucatarie, se pune o oala mai mica pe foc cu uleiul si se adauga legumele la calit, cind sunt pe jumate calite se adauga si ciupercile ,,taiate marunt daca sunt proaspete,, daca sunt din conserva nu se mai taie si se lasa sa se caleasca inpreuna.

Intre timp preparam sosul de smintina, se pune intr-un bol lingura de faina si smintina se amesteca bine bine.

Dupa ce legumele s-au calit punem peste ele usturoiul pisat , sare si piper dupa gust si adaugam si smintina, le lasam sa dea in clocot cam 5 minute si dupa aia se adauga patrunjelul verde si este gata

Eu am asortat-o cu o mamaliguta.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
tocanita de ciuperci cu mamaliguta

tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Ciupercile uscate se pun la fiert in apa cu o ceapa si sare, se fierb 50 minute, se clatesc, se taie

5 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Se taie ceapa si se caleste aproximativ 1 minut in ulei de masline. Se adauga ciupercile spalate

19 voturi    20 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 Ardei rosu
  • 1 Ceapa
  • 500 De grame de ciuperci sau doua conserve de ciuperci de 250 de grame
  • 3 Linguri de ulei
  • 1 Lingura de faina
  • 200 De grame de smintina
  • 1 Catel de usturoi
  • Sare,
  • Patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Risco_Melinda
Prajitura Grizulina

Prajitura Grizulina

Faina, zaharul, grizul, cacaua si praful de copt se amesteca bine dupa care se adauga uleiul si laptele

1 vot    0 comentarii
50 min
Prajituri
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Spalam ciupercile si le rupem codita, dupa care ardeiul codita de la ciuperci, patrunjelul si usturoiul

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Tort cu banane si ciocolata

Tort cu banane si ciocolata

Blat:Separam albusul de galbenus ,albusul se bate spuma cu cele 12 linguri de zahar,galbenusul se

1 vot    0 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Spanac cu orez