Reteta postata pe: 02 martie 2013
Ingrediente
1 Ardei rosu, 1 Ceapa, 500 De grame de ciuperci sau doua conserve de ciuperci de 250 de grame, 3 Linguri de ulei, 1 Lingura de faina, 200 De grame de smintina, 1 Catel de usturoi, Sare,Piper, Patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se curata legumele si se taie marunt, eu le-am mixat cu ajutorul unui robot de bucatarie, se pune o oala mai mica pe foc cu uleiul si se adauga legumele la calit, cind sunt pe jumate calite se adauga si ciupercile ,,taiate marunt daca sunt proaspete,, daca sunt din conserva nu se mai taie si se lasa sa se caleasca inpreuna.
Intre timp preparam sosul de smintina, se pune intr-un bol lingura de faina si smintina se amesteca bine bine.
Dupa ce legumele s-au calit punem peste ele usturoiul pisat , sare si piper dupa gust si adaugam si smintina, le lasam sa dea in clocot cam 5 minute si dupa aia se adauga patrunjelul verde si este gata
Eu am asortat-o cu o mamaliguta.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se pune uleiul intr-o cratita la incins, se caleste putin (doar pana se inmoaie) ceapa dupa care
24 voturi
3 comentarii
1h 30 min
Am invatat de la matusa mea ca sa oparasc ceapa inainte de a o folosi la tocanita (cel putin) ca
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate