autor:

Risco_Melinda

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de ciuperci

Autor: Risco_Melinda (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Risco_Melinda (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 martie 2013

Ingrediente
1 Ardei rosu, 1 Ceapa, 500 De grame de ciuperci sau doua conserve de ciuperci de 250 de grame, 3 Linguri de ulei, 1 Lingura de faina, 200 De grame de smintina, 1 Catel de usturoi, Sare,, Patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie marunt, eu le-am mixat cu ajutorul unui robot de bucatarie, se pune o oala mai mica pe foc cu uleiul si se adauga legumele la calit, cind sunt pe jumate calite se adauga si ciupercile ,,taiate marunt daca sunt proaspete,, daca sunt din conserva nu se mai taie si se lasa sa se caleasca inpreuna.

Intre timp preparam sosul de smintina, se pune intr-un bol lingura de faina si smintina se amesteca bine bine.

Dupa ce legumele s-au calit punem peste ele usturoiul pisat , sare si piper dupa gust si adaugam si smintina, le lasam sa dea in clocot cam 5 minute si dupa aia se adauga patrunjelul verde si este gata

Eu am asortat-o cu o mamaliguta.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu tocanita de ciuperci

Paste cu tocanita de ciuperci

Intr-o cratita se pune apa la fiert cu putina sare si ulei si cand clocoteste apa si pun pastele,

9 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci cu carne de pui

Tocanita de ciuperci cu carne de pui

Am tocat toate legumele.Ceapa si morcovul mai marunt iar ciupercile in 4-6. Puiul l-am taiat cubulete

11 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 Ardei rosu
  • 1 Ceapa
  • 500 De grame de ciuperci sau doua conserve de ciuperci de 250 de grame
  • 3 Linguri de ulei
  • 1 Lingura de faina
  • 200 De grame de smintina
  • 1 Catel de usturoi
  • Sare,
  • Patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Risco_Melinda
Prajitura Grizulina

Prajitura Grizulina

Faina, zaharul, grizul, cacaua si praful de copt se amesteca bine dupa care se adauga uleiul si laptele

1 vot    0 comentarii
50 min
Prajituri
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Spalam ciupercile si le rupem codita, dupa care ardeiul codita de la ciuperci, patrunjelul si usturoiul

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Tort cu banane si ciocolata

Tort cu banane si ciocolata

Blat:Separam albusul de galbenus ,albusul se bate spuma cu cele 12 linguri de zahar,galbenusul se

1 vot    0 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chec aperitiv Chec aperitiv

Se mixeaza ouale pana isi maresc volumul, apoi se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt. Se adauga apoi ingredientele in

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Aperitive
Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor Bucatele de pasare cu legume si orez la cuptor

Intr-un vas care se poate folosi la cuptor si de asemeni de a praji in el fara sa se prinda alimentele, incalzim 2 -3 linguri de ulei

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Tarta cu doar 3 oua