autor:

Risco_Melinda

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de ciuperci

Autor: Risco_Melinda (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Risco_Melinda (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 martie 2013

Ingrediente
1 Ardei rosu, 1 Ceapa, 500 De grame de ciuperci sau doua conserve de ciuperci de 250 de grame, 3 Linguri de ulei, 1 Lingura de faina, 200 De grame de smintina, 1 Catel de usturoi, Sare,, Patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele si se taie marunt, eu le-am mixat cu ajutorul unui robot de bucatarie, se pune o oala mai mica pe foc cu uleiul si se adauga legumele la calit, cind sunt pe jumate calite se adauga si ciupercile ,,taiate marunt daca sunt proaspete,, daca sunt din conserva nu se mai taie si se lasa sa se caleasca inpreuna.

Intre timp preparam sosul de smintina, se pune intr-un bol lingura de faina si smintina se amesteca bine bine.

Dupa ce legumele s-au calit punem peste ele usturoiul pisat , sare si piper dupa gust si adaugam si smintina, le lasam sa dea in clocot cam 5 minute si dupa aia se adauga patrunjelul verde si este gata

Eu am asortat-o cu o mamaliguta.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu ciuperci

Tocanita cu ciuperci

Se curata, spala, se toaca marunt ciupercile, rosiile, ceapa, ardeiul si verdeata. Se pun la calit

9 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Se rup coditele ciupercilor, apoi se spala bine-bine si se toaca nu foarte marunt. Ceapa se toaca

3 voturi    1 comentariu
1h
Retete vegetariene

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 Ardei rosu
  • 1 Ceapa
  • 500 De grame de ciuperci sau doua conserve de ciuperci de 250 de grame
  • 3 Linguri de ulei
  • 1 Lingura de faina
  • 200 De grame de smintina
  • 1 Catel de usturoi
  • Sare,
  • Patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Risco_Melinda
Prajitura Grizulina

Prajitura Grizulina

Faina, zaharul, grizul, cacaua si praful de copt se amesteca bine dupa care se adauga uleiul si laptele

1 vot    0 comentarii
50 min
Prajituri
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Spalam ciupercile si le rupem codita, dupa care ardeiul codita de la ciuperci, patrunjelul si usturoiul

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Tort cu banane si ciocolata

Tort cu banane si ciocolata

Blat:Separam albusul de galbenus ,albusul se bate spuma cu cele 12 linguri de zahar,galbenusul se

1 vot    0 comentarii
1h
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata, piperul cayenne, coaja rasa de la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Sarmale cu hrisca si ghebe