Se curata ciupercile si se taie feliute subtiri. Ceapa se curata si se caleste in ulei, se adauga ciupercile, se rumenesc putin impreuna, se stinge cu o ceasca de apa si se potriveste cu sare si piper dupa gust. Le lasi sa fiarba inabusit, iar intre timp se curata usturoiul, speli verdeata si le tai pe toate marunt. Se oparasc apoi rosiile, le cureti de coaja si seminte si le tai bucatele. Le adaugi impreuna cu verdeata in mancare, torni si vinul alb si o mai dai in cateva clocote.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii