autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

tocanita de ciuperci

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2008

Ingrediente
1,5 kg ciuperci proaspete, 4 legaturi ceapa verde, 2 legaturi usturoi verde, 1 legatura patrunjel, 150 ml ulei, 150 ml vin alb, 1/2 kg rosii, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se taie feliute subtiri. Ceapa se curata si se caleste in ulei, se adauga ciupercile, se rumenesc putin impreuna, se stinge cu o ceasca de apa si se potriveste cu sare si piper dupa gust. Le lasi sa fiarba inabusit, iar intre timp se curata usturoiul, speli verdeata si le tai pe toate marunt. Se oparasc apoi rosiile, le cureti de coaja si seminte si le tai bucatele. Le adaugi impreuna cu verdeata in mancare, torni si vinul alb si o mai dai in cateva clocote.
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de curcan cu ciuperci

Tocanita de curcan cu ciuperci

Pieptul de curcan se spala si se sterge bine. Se condimenteaza putin si se taie fasii sau cubulete.

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu tocanita de ciuperci

Paste cu tocanita de ciuperci

Intr-o cratita se pune apa la fiert cu putina sare si ulei si cand clocoteste apa si pun pastele,

9 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mancarica de fasole boabe