autor:

Sidy

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de ciuperci

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iulie 2008

Ingrediente
1kg ciuperci, 2-3 cepe verzi, 2 rosii, 1/2 ardei gras, patrunjel verde, delikat, piper, ulei.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

35 voturi

Mod de preparare

Ceapa, ardeiul si rosiile se curata, se taie mmarunt si se pun la calit in ulei, pina devin sticloase.
Se adauga ciupercile (conservate sau din cutie) si patrunjelul verde tocat. Se pot pune si 2 catei de usturoi, taiati marunt. Potrivim gustul de delikat si usturoi, adaugam o cana cu apa si lasam sa fiarba ciupercile.
Se poate servi ca atare sau cu mamaliguta ori cus-cus.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu ghebe si ciuperci

Tocanita cu ghebe si ciuperci

Ghebele le spalam bine si le lasam in apa rece la desarat. Schimbam apa, cam o data la jumatate de

1 vot    2 comentarii
4h
Slow Cooking
Tocanita de ciuperci Pleurotus

Tocanita de ciuperci Pleurotus

Intrun cratit punem uleiul la incins, adaugam ceapa curatata, spalata, taiata marunt. Calim ceapa

10 voturi    5 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 3 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine):

    Tocanita cu ciuperci proaspete este un deliciu.

  • Fara foto

    mihaela (Chef de cuisine):

    Eu la tocanita de ciupersi nu folosesc rosii si ardei, folosesc doar ceapa taiat marunt. O calesc dupa care adaug ciupercile si o las sa fiarba circa 50 min dupa care fac un sos din faina si smantana si adug peste ea dar mai ales o servesc cu mamaliguta. Este foarte buna!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine):

    Super arata si tocanita ta...Ultima oara am pregatit aceasta reteta cu cipercute proaspete si a iesit un deliciu.

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

    Super !

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

    imi plac ciupercile

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    O bunatate,felicitari.Eu am tocanita de ciuperci champignion cu masline verzi.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 aprilie 2010

      Tare-mi place, a mea din pleurotus, mi se pare ca sunt tare gustoase si carnoase.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

      O bunatate...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2009

      Foarte buna,mai ales cu mamaliguta.

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      foarte buna tocanita asta,felicitari sidy!

    • Fara foto

      mihaela (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2009

      Intr-adevar si eu folosesc ciuperci proaspete si sunt mai gustoase.

    • Fara foto

      L (Chef de cuisine) , 22 martie 2009

      Se pot folosi si ciuperci proasepe, nu numai din conserva.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

35 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Tarta cu leurda