Tocanita de ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Tocanita de ciuperci

Ingrediente

  • 1kg ciuperci
  • 2-3 cepe verzi
  • 2 rosii
  • 1/2 ardei gras
  • patrunjel verde
  • delikat
  • piper
  • ulei.

Mod de preparare

Ceapa, ardeiul si rosiile se curata, se taie mmarunt si se pun la calit in ulei, pina devin sticloase.

Se adauga ciupercile (conservate sau din cutie) si patrunjelul verde tocat. Se pot pune si 2 catei de usturoi, taiati marunt. Potrivim gustul de delikat si usturoi, adaugam o cana cu apa si lasam sa fiarba ciupercile.

Se poate servi ca atare sau cu mamaliguta ori cus-cus.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise