autor:

Fara foto

» » , Retete de post, Retete vegetariene

Tocanita de ciuperci

Autor: AuraN (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: AuraN (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 martie 2009

Ingrediente
500 gr ciuperci Pleurotus, 1 morcov, 2 cepe rosii, 2 rosii decojite, 1 legatura de marar, 4 catei de usturoi, sare, piper, nucusoara

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se taie bucati dupa preferinta, se spala si se lasa la scurs in strecuratoare.
Ceapa si morcovul se pun la calit in putin ulei, cand ceapa a capatat culoarea aurie se adauga ciupercile, se amesteca si se acopera cu un capac ca sa se inabuse.
Daca vi se par tarisoare mai puteti adauga si apa si apoi le lasati sa scada. Cand sunt apoape gata, adaugati rosiile taiate cubulete, mararul, usturoiul si condimentele.
Le mai lasati 5' pentru a se intrepatrunde aromele.
Pot fi servite ca atare sau ca si garnitura.
Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Tocanita de pipota cu ciuperci

Tocanita de pipota cu ciuperci

Curatam si tocam marunt ceapa, la fel procedam si cu ciupercile. Punem ceapa la calit in putin ulei,

4 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
TOCANITA DE CIUPERCI

TOCANITA DE CIUPERCI

Se caleste ceapa, ardeiul, usturoiul tocate marunt in ulei de masline. Se adauga ciupercile si se

40 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Sufleu de spanac cu cartofi