autor:

dicarmencitta1957

» » Retete de post

Tocanita de ciuperci cu ceapa verde si usturoi verde

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 martie 2010

Ingrediente
Ingrediente:, 1 kg ciuperci., 2 legaturi de ceapa verde., 2 legaturi de usturoi verde., 3 cateii de usturoi taiati julien., 1 legatura patrunjel verde., 1 legatura de marar verde., 3 sau 4 linguri ulei de masline., sare, roz),tarhon,rozmarin,1 cm ghimbir ras.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

23 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare:
Tocam ceapa verde,usturoiul verde,ghimbirul ras(pe razatoare,sau in presa de usturoi)am mai pus si 3 cateii de usturoi pe care i-am taiat julien.Toate acestea le punem intr-o tigaie de teflon si le calim un pic(cam 2 minute),peste care venim cu ciupercile taiate si le calim in continuare.Eu le calesc intr-o tigaie de teflon cu bulina rosie,in care nu se arde si nici nu se prinde.Ciupercile isi vor lasa zeama si in combinatie cu patrunjelul verde si mararul verde pe care il punem cu 2 minute inainte,vor da un gust ciupercilor foarte delicios.Este o mancare de post,foarte deliciosa.Usturoiul verde si ceapa verde in combinatie cu ciupercile calite si cu patrunjelul verde si mararul verde,vor fi un deliciu.Pofta buna !!!
Mod de preparare: Tocam ceapa verde,usturoiul verde,ghimbirul ras(pe razatoare,sau in presa de usturoi)am mai pus si 3 cateii de usturoi pe care
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu ceapa verde si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Retete de post
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Fasolea se alege,se spala bine,se lasa cateva ore la inmuiat,dupa care se va opari si se va schimba

28 voturi    9 comentarii
1h
Retete de post
Orez cu prune uscate

Orez cu prune uscate

Prunele se inmoaie in apa calduta cca o jumatate de ora.Se spala,se pun la fiert in apa rece.In apa

24 voturi    17 comentarii
1h
Retete de post

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Foarte aromata si apetisanta!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

    O bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 mai 2010

    Super !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      Buna, buna de tot.

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 24 martie 2010

      Super buna!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

      O bunatate...Imi place tare mult...

    • murigneau

      murigneau (Chef de cuisine) , 22 martie 2010

      Foarte buna! Merita testata. Felicitari!

    • Fara foto

      flori de piatra , 22 martie 2010

      Excelent..

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 20 martie 2010

      Bravo Carmen...imi plac ciupercile de numa-numa. Si sunt si foarte sanatoase !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 17 martie 2010

      Multumesc pentru comentarii,sunteti dragute.

    • diana

      diana (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      foarte buna mancarica de ciuperci, Carmen.

    • flory avram

      flory avram (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      mmmmm,ce deliciu!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      Delicioasa tocanita de ciuperci ! Mi-ai dat idei pentru masa de pranz!

    • jsabrina

      jsabrina (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

      DaAAA ! Iubesc ciupercile !!! Salvez si reteta !:P

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

23 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 kg ciuperci.
  • 2 legaturi de ceapa verde.
  • 2 legaturi de usturoi verde.
  • 3 cateii de usturoi taiati julien.
  • 1 legatura patrunjel verde.
  • 1 legatura de marar verde.
  • 3 sau 4 linguri ulei de masline.
  • sare, roz),tarhon,rozmarin,1 cm ghimbir ras.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Pastrav la cuptor cu cartofi ca la Alba-Iulia

Pastrav la cuptor cu cartofi ca la Alba-Iulia

Se curata cartofii si se taie in ce forma dorim.Se pun intr-un vas Roman(de lut)se pun condimentele

19 voturi    12 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti

Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti

Pastravul curatat si spalat il punem intr-o tava de yenna,peste care adaugam condimentele pe care

20 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Pentrut blat: Untul se freaca bine cu 3 galbenusuri, 200 g de zahar si 3 linguri de cacao. Se adauga

65 voturi    18 comentarii
45 min
Prajituri

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte aromata si apetisanta!

Adauga reteta
Retete

din Retete de post

Ciuperci cu sos de leurda Ciuperci cu sos de leurda

Se calesc ciupercile spalate sau curatate (daca e cazul), feliate, in ulei, impreuna cu ceapa si usturoiul tocat marunt; dupa ce a scazut

1 vot    1 comentariu
45 min
Delicii de post de la bloggeri
Negresa de post Negresa de post

In castron, se amesteca cu telul, uleiul cu zahar pana rezulta o solutie albicioasa, se adauga apa, faina cernuta cu praf de copt si

4 voturi    1 comentariu
1h
Delicii de post de la bloggeri