Tocanita de ciuperci Pleurotus

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de ciuperci Pleurotus

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 150 ml ulei
  • 2 lingurite boia
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita vegeta
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • 1 legatura patrunjel verde.

Mod de preparare

Intrun cratit punem uleiul la incins, adaugam ceapa curatata, spalata, taiata marunt. Calim ceapa cateva minute la foc mic pana devine sticloasa, adaugam boiaua si imediat ciupercile spalate si taiate bucati, se adauga putina apa(foarte putina deoarece ciupercile mai lasa apa), punem usturoiul taiat marunt. Fierbem 15 minute la foc potrivit, adaugam vegeta, potrivim de sare. Se adauga patrunjel verde tocat dupa ce se stinge focul. Se serveste cu mamaliguta fierbinte si muratura. Este o mancare de post buna si hranitoare. Timp total de preparare: 25-30 minute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor