autor:

burdulea maria elena

» » Retete vegetariene

Tocanita de ciuperci Pleurotus

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 martie 2010

Ingrediente
500 g ciuperci, 1 ceapa, 150 ml ulei, 2 lingurite boia, 1 lingurita piper, 1 lingurita vegeta, 2 catei usturoi, sare, 1 legatura patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Intrun cratit punem uleiul la incins, adaugam ceapa curatata, spalata, taiata marunt. Calim ceapa cateva minute la foc mic pana devine sticloasa, adaugam boiaua si imediat ciupercile spalate si taiate bucati, se adauga putina apa(foarte putina deoarece ciupercile mai lasa apa), punem usturoiul taiat marunt. Fierbem 15 minute la foc potrivit, adaugam vegeta, potrivim de sare. Se adauga patrunjel verde tocat dupa ce se stinge focul. Se serveste cu mamaliguta fierbinte si muratura. Este o mancare de post buna si hranitoare. Timp total de preparare: 25-30 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci Pleurotus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Tocanita de ciuperci pleurotus

Tocanita de ciuperci pleurotus

Se spala bine ciupercile si se lasa sa stea putin in apa rece. Intr-o cratita caliti in ulei ceapa

32 voturi    13 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci pleurotus

Tocanita de ciuperci pleurotus

Mie imi plac foarte mult ciupercile si mai ales tocanitele. Cea mai gustoasa mancarica iese atunci

1 vot    0 comentarii
45 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Ce bunatate.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Multumesc mult Camelia, sunt incantata.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 mai 2010

    Si mie imi plac mai mult Ionutz, sunt mai carnoase si mai gustoase.

    • Ionutz

      Ionutz (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Interesant, cred ca si tare buna! prefer Pleurotus decat ciupercile albe.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Buna mancarica ta de ciupercute. Am citit interviul dat la gustos. Felicitari. Mi-a placut.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Ce bunatate.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Kushari (reteta de post) Kushari (reteta de post)

Kushari este o reteta vegetariana egipteana, delicioasa, compusa din linte verde, paste si orez, care dupa ce au fost gatite toate,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mix de fasole batuta Mix de fasole batuta

Fasolea curatata, spalata, se pune la fiert in doua vase separat, iar cand incepe sa fiarba, se adauga in fiecare vas cate o lingurita

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Delicii de post de la bloggeri
Chiftele cu orez