Gaina se spala bine si se transeaza in bucati mai mici.Ceapa se curata si se soteaza in putin ulei.
Adaugam pasta de gogosari , usturoiul presat, boia, piper , sare si jumatate din patrunjelul verde tocat( ii va da un gust mai bun carnii daca il puneti de la inceput).Punem o cana cu apa si carnea, amestecam si mai adaugam apa daca este nevoie, astfel incat toata carnea sa fie acoperita cu apa. Acoperim vasul si lasam sa fiarba bine carnea .
Intre timp facem orezul ca si aici: http://www.gustos.ro/retete-culinare/mancaruri-cu-legume-si-zarzavaturi/pilaf-de-orez-simplu-de-tot.html
Cand este gata tocanita se adauga si restul de patrunjel tocat si se serveste cu orezul ,montandu-se pe farfurie dupa preferinta.
Pofta mare !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii