Tocanita de legume

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de legume

Ingrediente

  • o ceapa mare
  • 1 ardei verde
  • 1 rosie
  • 2 morcovi
  • o vanata
  • 1/2 dovlecel mare sau un dovlecel mai mic
  • 6 cartofi
  • 1 lingurita sare de mare
  • un pic de piper
  • 1/2 lingurita paprika rosie
  • o legatura patrunjel verde
  • 2-3 linguri ulei
  • un pahar de apa

Mod de preparare

Curatam si spalam legumele.

Pornim aparatul, punem uleiul in vas si selectam functia Fry pe 15 minute.

Calim ceapa si ardeiul tocate marunt in uleiul incins. Adaugam rosia decojita si taiata cubulete apoi vanata si dovlecelul taiate cubulete si lasam sa se caleasca putin.

Urmeaza morcovii si cartofii taiati cubulete.

Adaugam o lingurita de sare si turnam un pahar de apa peste legume.

Daca s-au scurs cele 15 minute, inchidem capacul si selectam functia Stew (1 ora).

Inainte cu 10 minute de terminarea programului adaugam paprika si un pic de piper.

La terminarea programului adaugam patrunjelul tocat marunt.

Oprim aparatul si servim mancarea calda cu rosii proaspete.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde

Omleta cu unt si ceapa verde
Jeleu de zmeura

Jeleu de zmeura

Reteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.

Jeleu de zmeura