autor:

Timea

» » , , Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Retete de post, Retete vegetariene

Tocanita de legume

Autor: Timea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 septembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Timea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 septembrie 2014

Ingrediente
o ceapa mare, 1 ardei verde, 1 rosie, 2 morcovi, o vanata, 1/2 dovlecel mare sau un dovlecel mai mic, 6 cartofi, 1 lingurita sare de mare, un pic de piper, 1/2 lingurita paprika rosie, o legatura patrunjel verde, 2-3 linguri ulei, un pahar de apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

10 voturi

Mod de preparare

Curatam si spalam legumele.
Pornim aparatul, punem uleiul in vas si selectam functia Fry pe 15 minute.
Calim ceapa si ardeiul tocate marunt in uleiul incins. Adaugam rosia decojita si taiata cubulete apoi vanata si dovlecelul taiate cubulete si lasam sa se caleasca putin.
Urmeaza morcovii si cartofii taiati cubulete.
Adaugam o lingurita de sare si turnam un pahar de apa peste legume.
Daca s-au scurs cele 15 minute, inchidem capacul si selectam functia Stew (1 ora).
Inainte cu 10 minute de terminarea programului adaugam paprika si un pic de piper.
La terminarea programului adaugam patrunjelul tocat marunt.
Oprim aparatul si servim mancarea calda cu rosii proaspete.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Tocanita de pui cu legume si invelis de cartofi noi

Tocanita de pui cu legume si invelis de cartofi noi

Pieptul de pui il spalam si il taiem cubulete. Ceapa o spalam si o tocam. Morcovul il radem de

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de legume cu carne de iepure

Tocanita de legume cu carne de iepure

Iepurele se portioneaza in 6 bucati, iar rinichii se taie pe jumatate de-a lungul. Se spala carnea,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Max , 06 mai 2017

    de plăcut rețeta, mi-a plăcut, numai daca se poate sa ne informați si care aparat?

  • Conik

    Conik (Chef de cuisine) , 28 februarie 2015

    E buna si fara multi....nus cum!

  • Fara foto

    Stef Daniela Adriana , 20 februarie 2015

    Eu o fac in felu urmator: mai intai tai ceapa si o pun cu o cana de apa sa fiarba si scot otrava aia din ea,apoi,scur apa de pe ea si o calesc impreuna cu un morcov,un ardei verde,un ardei rosu,cind sint toate calite adaugam o lingurita mice de boia dulce,apoi adaugam o rosie mare curatat de coaja taiata cubulete,si bine anteles daca vrem alte legume,putina sare de mare,piper,se pune apa calda pina trece peste ele si se fierb 20 de minute,si mai pun,patrunjel verde inainte de a se lua de pe foc,pofta buna ...

    • Fara foto

      Dumitru Craciun , 18 noiembrie 2014

      poți să pui și alte legume apoi bagi cratița la cuptor la foc mic până scade apa dacă pui și câteva felii de costiță să tot mănânci

    • Fara foto

      Elena Guta , 04 noiembrie 2014

      Si la bloc se poate gati in ceun.FAC NISTE SARMALE IN CEAUN DE N-AU EGAL SI VARZICA CU CARNITA DE TE LINGI PE DEGETE.CAT DESPRE FITE MA REFEREAM LA ACEL APARAT PE CARE NU TOATA LUMEA IL AR E

    • Fara foto

      Retete Timea , 04 noiembrie 2014

      Nu sunt deloc fite si daca as sta la tara , da pobabil as gati la ceaun :) dar in bloc e mai greu. Si din pacate asta e secolul in care traim si ne adaptam.

    • Fara foto

      Retete Timea , 04 noiembrie 2014

      Normal ca se poate face in orice vas pe aragaz. Eu v-am zis in ce l-am facut eu asta nu inseamna ca nu puteti face mancarea altfel.

    • Fara foto

      Elena Guta , 14 octombrie 2014

      FITE MAMA ,FITE,BUNICA FACEA ASTA ACUM 40 DE ANI IN CEUN PE PIROSTRIE SI ERA DELICIOASA CU LEGUME PROASPETE DIN GRADINA,FARA E-URI

    • Fara foto

      Mira Moreno , 13 octombrie 2014

      Dar despre CE "aparat" e vorba?

    • Fara foto

      Maria Ciceo , 27 septembrie 2014

      Si daca nu am aparat , nu pot sa fac aceasta mancare? E foarte speciala ca e facuta la aparat............., Cine nu are nu mananca

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

10 voturi

Ingrediente

  • o ceapa mare
  • 1 ardei verde
  • 1 rosie
  • 2 morcovi
  • o vanata
  • 1/2 dovlecel mare sau un dovlecel mai mic
  • 6 cartofi
  • 1 lingurita sare de mare
  • un pic de piper
  • 1/2 lingurita paprika rosie
  • o legatura patrunjel verde
  • 2-3 linguri ulei
  • un pahar de apa

Raporteaza reteta

Retete
de Timea
Prajitura cu mar si scortisoara

Prajitura cu mar si scortisoara

Se separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat spuma cu mixerul apoi se adauga zaharul si mixam

11 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Tort de biscuiti cu budinca

Tort de biscuiti cu budinca

Intr-un bol se zdrobesc biscuitii cu mana si se amesteca cu cele 2 linguri de cacao. Laptele se

10 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Torturi
Placinta de cartofi si ceapa

Placinta de cartofi si ceapa

E foarte usor de facut, iar imaginile practic nici nu mai necesita explicatii! - se curata ceapa

22 voturi    11 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Max

de plăcut rețeta, mi-a plăcut, numai daca se poate sa ne informați si care aparat?

Adauga reteta
Retete

din Retete vegetariene

Fasole galbena cu legume Fasole galbena cu legume

In vasul cu ulei si 2 cesti cu apa se pun ceapa taiata marunt, morcovul rondele si dovlecelul cubulete; dupa ce s-au inmuiat putin,

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii de post de la bloggeri
Ciorba de vara cu dovlecel Ciorba de vara cu dovlecel

Se curata morcovul si se da pe razatoarea cu gauri mari. Ceapa se curata si se cresteaza in doua. Telina se curata si se spala. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Pasta picanta din dovleac si avocado (raw vegana)