Tocanita de legume

Timp pregatire
105 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de legume

Ingrediente

  • o ceapa mare
  • 1 ardei verde
  • 1 rosie
  • 2 morcovi
  • o vanata
  • 1/2 dovlecel mare sau un dovlecel mai mic
  • 6 cartofi
  • 1 lingurita sare de mare
  • un pic de piper
  • 1/2 lingurita paprika rosie
  • o legatura patrunjel verde
  • 2-3 linguri ulei
  • un pahar de apa

Mod de preparare

Curatam si spalam legumele.

Pornim aparatul, punem uleiul in vas si selectam functia Fry pe 15 minute.

Calim ceapa si ardeiul tocate marunt in uleiul incins. Adaugam rosia decojita si taiata cubulete apoi vanata si dovlecelul taiate cubulete si lasam sa se caleasca putin.

Urmeaza morcovii si cartofii taiati cubulete.

Adaugam o lingurita de sare si turnam un pahar de apa peste legume.

Daca s-au scurs cele 15 minute, inchidem capacul si selectam functia Stew (1 ora).

Inainte cu 10 minute de terminarea programului adaugam paprika si un pic de piper.

La terminarea programului adaugam patrunjelul tocat marunt.

Oprim aparatul si servim mancarea calda cu rosii proaspete.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise