autor:

Fara foto

» » , Retete de Pasti, Mancaruri cu carne

Tocanita de miel cu legume pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Autor: Angelica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Angelica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 aprilie 2016

Ingrediente
-1 kg. carne de miel, Marinata:, -2 crengute de rozmarin tocate, -1 lingurita frunzulite de cimbru, -2 lingurite de chives tocate, -1/2 lingurita de piper, -1/2 lingurita coriandru macinat, -3 catei de usturoi pisati, -1 lingurita de sare, -1/2 lingurita de boia, -1 lingura de zahar, -2 linguri ulei de masline, Mai avem nevoie de:, -3 morcovi, -2 ardei rosii, -1 ardei verde, -1 ceapa rosie, -1 ceapa alba, -150 gr. pastai verzi proaspete, -3 cartofi rosii noi, -4 rosii cherry, -2 linguri sos de rosii, -1/2 lingurita scortisoara, -2 stelute de anason, -3 crengute de cimbru, -600 ml. zeama de legume, sau apa, -ulei de masline, Pentru servire:, -verdeata si frunzulite de rozmarin, -paine prajita

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

*Pentru inceput pregatim carnea de miel.

1.Spalam carnea, o zvantam si o taiem in cubulete marunte.

2.Punem toate ingredinetele pentru marinata intr-un castron si le amestecam cu o lingura.

3.Adaugam carnea in castronul cu condimente si amestecam foarte bine pana fiecare bucatica este bine imbracata in acest amestec aromat.

4.Rasturnam carnea in caserola pentru marinare rapida, pe care o conectam la aparatul de vidat Food Saver.

5. O dam la rece pentru 30 de minute.

*Intre timp...

1.Curatam ceapa alba, rosie si o taiem solzisori.

2.Curatam ardeii, morcovii si ii taiem in cubulete marunte.

3.Rosiile le taiem in sferturi.

4.Cartofii ii spalam bine si ii taiem in cubulete marunte cu tot cu coaja.

5.Pastaile le curatam de capete si le taiem in bucati potrivit de mari.

6.Punem intr-o tigaie incapatoare ulei de masline si adaugam legumele.

7.Le calim pana se inmoaie si sunt usor rumenite, apoi le rasturnam intr-un castron.

8.In tigaia in care am prajit legumele mai punem putin ulei de masline si adaugam carnea din caserola.O prajim pana incepe sa capate culoare.

9.In acest moment adaugam deasupra legumele si amestecam bine.

10.Mai lasam sa se prajeasca cam 5 minute la foc iute dupa care turnam supa de legume, punem stelutele de anason, scortisoara, sare si piper proaspat macinat dupa gust, daca mai este cazul.

11.Adaugam si crengutele de cimbru, apoi lasam sa fiarba acoperit, la foc mic, pana carnea este aproape patrunsa.

12.Punem acum pastaile, mazarea verde, cartofii, rosiile si mai lasam sa fiarba pana si aceste sunt bine patrunse.

13.Adaugm cu 5 minute inainte de a finaliza tratamentul termic pasta de rosii si mai dam un clocot bun la foc iute.

14.Gustam si vedem daca mai trebuie ceva condimente, dupa care tragem tigaia de pe foc.

15.Adaugam verdeata, amestecam usor si gata, tocanita de miel cu legume este gata.

16.O servim fierbinte, alaturi de paine prajita.

Pofta mare va doresc!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de miel cu legume pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Prajitura Jerbo

Prajitura Jerbo

Aluatul: Se cerne faina intr-un bol, se adauga sarea si se pune apoi zaharul, coaja de lamaie, untura,

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Pui la cuptor cu gutui

Pui la cuptor cu gutui

Carnea o spalam bine (eu spal carnea in apa multa rece si pe cea cumparata chiar o tin putin in apa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • -1 kg. carne de miel
  • Marinata:
  • -2 crengute de rozmarin tocate
  • -1 lingurita frunzulite de cimbru
  • -2 lingurite de chives tocate
  • -1/2 lingurita de piper
  • -1/2 lingurita coriandru macinat
  • -3 catei de usturoi pisati
  • -1 lingurita de sare
  • -1/2 lingurita de boia
  • -1 lingura de zahar
  • -2 linguri ulei de masline
  • Mai avem nevoie de:
  • -3 morcovi
  • -2 ardei rosii
  • -1 ardei verde
  • -1 ceapa rosie
  • -1 ceapa alba
  • -150 gr. pastai verzi proaspete
  • -3 cartofi rosii noi
  • -4 rosii cherry
  • -2 linguri sos de rosii
  • -1/2 lingurita scortisoara
  • -2 stelute de anason
  • -3 crengute de cimbru
  • -600 ml. zeama de legume
  • sau apa
  • -ulei de masline
  • Pentru servire:
  • -verdeata si frunzulite de rozmarin
  • -paine prajita

Raporteaza reteta

Retete
de Angelica
Cozonac minunat cu cocos si mandarine

Cozonac minunat cu cocos si mandarine

Pentru inceput tapetam doua tavi de cozonac cu hartie cerata.Le punem deoparte. *Acum incepem

4 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Craciun
Cupcakes love bouquet

Cupcakes love bouquet

Aluat: 1.Incalzim cuptorul la 180 gr.sau la treapta medie 2.Pregatim doua tavi de briose si hartii

0 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cozonac de carne

Cozonac de carne

1.Tapetam o tava de cozonac cu folie de aluminiu (sau hartie de copt) in asa fel incat folia sa ramana

2 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Adauga reteta
Retete

din Retete de Pasti

Costite de ied Costite de ied

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga. Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata

Acesta reteta o facem de ani de zile, dupa cum vedeti, nu are prea multe oua si nici zahar. Secretul in a obtine un cozonac pufos si

2 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Retete de Pasti
Pasca fara aluat