autor:

Fara foto

» » , Retete de Pasti, Mancaruri cu carne

Tocanita de miel cu legume pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Autor: Angelica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Angelica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 aprilie 2016

Ingrediente
-1 kg. carne de miel, Marinata:, -2 crengute de rozmarin tocate, -1 lingurita frunzulite de cimbru, -2 lingurite de chives tocate, -1/2 lingurita de piper, -1/2 lingurita coriandru macinat, -3 catei de usturoi pisati, -1 lingurita de sare, -1/2 lingurita de boia, -1 lingura de zahar, -2 linguri ulei de masline, Mai avem nevoie de:, -3 morcovi, -2 ardei rosii, -1 ardei verde, -1 ceapa rosie, -1 ceapa alba, -150 gr. pastai verzi proaspete, -3 cartofi rosii noi, -4 rosii cherry, -2 linguri sos de rosii, -1/2 lingurita scortisoara, -2 stelute de anason, -3 crengute de cimbru, -600 ml. zeama de legume, sau apa, -ulei de masline, Pentru servire:, -verdeata si frunzulite de rozmarin, -paine prajita

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

*Pentru inceput pregatim carnea de miel.

1.Spalam carnea, o zvantam si o taiem in cubulete marunte.

2.Punem toate ingredinetele pentru marinata intr-un castron si le amestecam cu o lingura.

3.Adaugam carnea in castronul cu condimente si amestecam foarte bine pana fiecare bucatica este bine imbracata in acest amestec aromat.

4.Rasturnam carnea in caserola pentru marinare rapida, pe care o conectam la aparatul de vidat Food Saver.

5. O dam la rece pentru 30 de minute.

*Intre timp...

1.Curatam ceapa alba, rosie si o taiem solzisori.

2.Curatam ardeii, morcovii si ii taiem in cubulete marunte.

3.Rosiile le taiem in sferturi.

4.Cartofii ii spalam bine si ii taiem in cubulete marunte cu tot cu coaja.

5.Pastaile le curatam de capete si le taiem in bucati potrivit de mari.

6.Punem intr-o tigaie incapatoare ulei de masline si adaugam legumele.

7.Le calim pana se inmoaie si sunt usor rumenite, apoi le rasturnam intr-un castron.

8.In tigaia in care am prajit legumele mai punem putin ulei de masline si adaugam carnea din caserola.O prajim pana incepe sa capate culoare.

9.In acest moment adaugam deasupra legumele si amestecam bine.

10.Mai lasam sa se prajeasca cam 5 minute la foc iute dupa care turnam supa de legume, punem stelutele de anason, scortisoara, sare si piper proaspat macinat dupa gust, daca mai este cazul.

11.Adaugam si crengutele de cimbru, apoi lasam sa fiarba acoperit, la foc mic, pana carnea este aproape patrunsa.

12.Punem acum pastaile, mazarea verde, cartofii, rosiile si mai lasam sa fiarba pana si aceste sunt bine patrunse.

13.Adaugm cu 5 minute inainte de a finaliza tratamentul termic pasta de rosii si mai dam un clocot bun la foc iute.

14.Gustam si vedem daca mai trebuie ceva condimente, dupa care tragem tigaia de pe foc.

15.Adaugam verdeata, amestecam usor si gata, tocanita de miel cu legume este gata.

16.O servim fierbinte, alaturi de paine prajita.

Pofta mare va doresc!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de miel cu legume pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Coaste de ied in sos de rosii la cuptor

Coaste de ied in sos de rosii la cuptor

Coastele le spalam foarte bine sub jetul de apa calda. Curatam usturoiul si il pisam. Intr-un bol

2 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Oua vopsite cu coaja de ceapa

Oua vopsite cu coaja de ceapa

Intr-un ceaun am pus un strat subtire de coaja de ceapa, apoi am asezat ouale, pe care inainte le-am

0 voturi    0 comentarii
15 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • -1 kg. carne de miel
  • Marinata:
  • -2 crengute de rozmarin tocate
  • -1 lingurita frunzulite de cimbru
  • -2 lingurite de chives tocate
  • -1/2 lingurita de piper
  • -1/2 lingurita coriandru macinat
  • -3 catei de usturoi pisati
  • -1 lingurita de sare
  • -1/2 lingurita de boia
  • -1 lingura de zahar
  • -2 linguri ulei de masline
  • Mai avem nevoie de:
  • -3 morcovi
  • -2 ardei rosii
  • -1 ardei verde
  • -1 ceapa rosie
  • -1 ceapa alba
  • -150 gr. pastai verzi proaspete
  • -3 cartofi rosii noi
  • -4 rosii cherry
  • -2 linguri sos de rosii
  • -1/2 lingurita scortisoara
  • -2 stelute de anason
  • -3 crengute de cimbru
  • -600 ml. zeama de legume
  • sau apa
  • -ulei de masline
  • Pentru servire:
  • -verdeata si frunzulite de rozmarin
  • -paine prajita

Raporteaza reteta

Retete
de Angelica
Cozonac minunat cu cocos si mandarine

Cozonac minunat cu cocos si mandarine

Pentru inceput tapetam doua tavi de cozonac cu hartie cerata.Le punem deoparte. *Acum incepem

4 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Craciun
Cupcakes love bouquet

Cupcakes love bouquet

Aluat: 1.Incalzim cuptorul la 180 gr.sau la treapta medie 2.Pregatim doua tavi de briose si hartii

0 voturi    2 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Cozonac de carne

Cozonac de carne

1.Tapetam o tava de cozonac cu folie de aluminiu (sau hartie de copt) in asa fel incat folia sa ramana

3 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Prajitura Tiramisu Prajitura Tiramisu

Se foloseste o tavă mare, preferabil cu inel detașabil. Eu am folosit una de 40 x 35 cm. Se face o cafea tare, puțin îndulcită,

4 voturi    1 comentariu
40 min
Retete de Pasti
Tort de ciocolata cu biscuiti Tort de ciocolata cu biscuiti

Se rup biscuitii in bucatele, se taie rahatul dupa bunul plac (eu l-am taiat bastonase); se pune laptele la fiert, iar cand deja e cald,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Ciorba de miel