autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de miel

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 25 aprilie 2009

Ingrediente
700 g costite de miel, 2 cepe, 3 fire ceapa verde, 2 linguri pasta de ardei, patrunjel verde, sare, piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Ceapa se curata si se toaca marunt apoi se caleste in doua linguri cu ulei. Se adauga pasta de ardei, o cana cu apa si carnea de miel taiata bucatele.Se potriveste gustul de sare si piper si se adauga 1/2 din patrunjelul verde tocat. Se acopera cratita cu un capac si se reduce focul. Se lasa sa fiarba bine.
Cind este gata fiarta carnea se adauga cealalta 1/2 de cantitate de patrunjel verde tocat.
Se poate servi cu pireu de cartofi, mamaliguta sau spanac , asa cum am servit eu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de miel cu dovleac si cartofi

Tocanita de miel cu dovleac si cartofi

Sa facem o introducere despre 2 alimente, care rar le intalnim in bucataria romaneasca. Primul este

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
Tocanita persana de miel cu ierburi pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Tocanita persana de miel cu ierburi pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Carnea de miel se amesteca bine cu sucul de lime, sarea, piperul si ierburile uscate. Daca aveti,

0 voturi    0 comentarii
4h 15 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

    Arata bine si cred ca este si gustoasa...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 iulie 2009

    Foarte, foarte gustos, felicitari, Sidy.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

    Si eu cred ca este f.gustos,de aceea salvez reteta.

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009

      E nemaipomenita reteta. Felicitari!

    • Valentina Lefterovici (Maestru bucatar) , 26 aprilie 2009

      Sidy cred ca tu esti ingerul meu din bucatarie. La fel cum a fost cu pieptul de curcan din care am facut snitele dupa reteta ta, si acum ma gandeam ce sa fac cu costitele de la miel. Pulpele,le-am facut friptura de pasti si am in conglator costitele. La fix reteta ta asa cum m-ai obisnuit. Iti multumesc din nou. Imi lipseste pasta de ardei. Ce pasta de ardei imi recomanzi? Maine tot este pastele blajinilor asa ca decongelez costitele. Oua am vopsit azi si voi face si cozonac.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 700 g costite de miel
  • 2 cepe
  • 3 fire ceapa verde
  • 2 linguri pasta de ardei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata bine si cred ca este si gustoasa...

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Cartofi noi cu smantana si cubulete din carne de porc cu sos