Am pregatit aceasta mancare simpla de post cu ajutorul aparatului de gatit la temperaturi scazute, Crock-Pot. De fapt Crock-Pot a gatit-o singur.
Sotam ceapa tocata fideluta si ardeiul taiat rondele in cateva linguri de ulei.
Adaugam nautul si cartofii taiati cuburi. Eu am folosit naut din conserva pe care doar l-am scurs, daca folositi naut proaspat il veti lasa peste noapte la inmuiat in apa.
Adaugam sare, piper, boia de ardei, cimbru si foile de dafin. Completam cu apa.
Setam aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital la temperatura slow pentru 5 ore.
Adaugam patrunjelul verde tocat marunt.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii