Pieptul de pui il taiem fasiute lungi. Ceapa, ardeiul si ciupercile le taiem julienne. Nu le tocati marunt!
Punem putin ulei in cratita, adaugam ceapa si calim putin. Adaugam puiul, pe urma ardeiul si ciupercile. Nu adaugam apa pentru ca ciupercile vor lasa propria apa in care vor fierbe legumele si puiul. La sfarsit adaugam sare, piper, cimbru, busuioc, toate dupa gust, doi catei de usturoi tocati marunt si smatana. Amestecam bine toate si oprim focul. Adaugam marar sau patrunjel.
Se poate servi foarte bine cu mamaliguta sau paine.
Va garantez ca e o tocanita foarte buna.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii