Tocanita de pui cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de pui cu ciuperci

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 2 ardei grasi rosii
  • 3 cepe mari
  • 500-600 gr ciuperci proaspete
  • 1 pahar smantana grasa
  • putin ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 lingurita busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • putin marar sau partunjel tocat

Mod de preparare

Pieptul de pui il taiem fasiute lungi. Ceapa, ardeiul si ciupercile le taiem julienne. Nu le tocati marunt!

Punem putin ulei in cratita, adaugam ceapa si calim putin. Adaugam puiul, pe urma ardeiul si ciupercile. Nu adaugam apa pentru ca ciupercile vor lasa propria apa in care vor fierbe legumele si puiul. La sfarsit adaugam sare, piper, cimbru, busuioc, toate dupa gust, doi catei de usturoi tocati marunt si smatana. Amestecam bine toate si oprim focul. Adaugam marar sau patrunjel.

Se poate servi foarte bine cu mamaliguta sau paine.

Va garantez ca e o tocanita foarte buna.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,

Bors de dovlecei cu stevie
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor