Puiul se spala bine si se transeaza in bucati potrivite.Legumele spalate se feliaza si ele si se calesc in ulei. Se adauga carnea, pasta de gogosari, sare si piper si o cana mare cu apa care sa acopere carnea. Se acopera si se lasa sa fiarba carnea.
Intr-e timp de fac galustele.
http://www.gustos.ro/retete-culinare/aluaturi/galuste-din-faina-si-oua.html
Cand carnea este fiarta adaugam patrunjelul verde tocat si servim tocanita alaturi de galuste.
Pofta buna !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii