Se spala toate legumele si se toaca marunt, carnea se da intr un clocot separat.
Se adauga ulei, ceapa si apa si se inabuseste. Apoi adaugam carnea mestecand pentru cateva minute.completam cu apa si aproximativ dupa 10 min adaugam cartofii taiati bucati. Adaugam un capac.dupa aproximativ o ora adaugam rosiile, foile de dafin si rozmarinul.mai lasam 20 min si adaugam sare si marar.inchidem focul.atentie, sosul treb sa scada.va doresc pofta buna.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii