Tocanita de pui la slow cooker Crock Pot

Timp pregatire
270 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de pui la slow cooker Crock Pot

Ingrediente

  • 4 pulpe pui
  • 1 ceapa mare
  • 2-3 linguri ulei
  • 3 morcovi medii
  • 4 cartofi medii
  • 3 tulpini apio
  • 200 g ciuperci champignon
  • 40 ml vin alb
  • 40 ml supa pui
  • suc de rosii gros
  • 1 lingura pasta de ardei
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1/2 lingurita otet
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • 1/4 lingurita boia dulce de ardei
  • 1 frunza dafin
  • 1 catel usturoi

Mod de preparare

Punem ceapa tocata solzisori la calit intr-o tigaie in 2-3 linguri ulei. Amestecam intr-un castron vinul, supa, pasta de ardei zaharul si otetul. Taiem legumele in cuburi sau felii mai mari si le punem in vasul ceramic al crok pot-ului. Adaugam ceapa, condimente (sare, piper, cimbru, boia, frunza de dafin), catelul de usturoi intreg (curatat) si amestecul de vin cu supa.

Punem pulpele de pui spalate in prealabil, le asezonam (sare, piper, cimbru) apoi turnam sucul gros de rosii.Punem capacul si pornim aparatul pe temperatura “High” pentru 4 ore si 30 minute, astfel incat tocanita noastra se va gati incet si obtinem carnea frageda, gustoasa, legumele bine facute. Carnea nu se rumeneste, dar ramane o parte din sos pe aceasta, ceea ce ii va da o culoare frumoasa.Mancam tocanita calda, cu putin patrunjel verde presarat peste aceasta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise