Ingrediente
4 pulpe pui, , 1 ceapa mare, , 2-3 linguri ulei, , 3 morcovi medii, , 4 cartofi medii, , 3 tulpini apio, , 200 g ciuperci champignon, , 40 ml vin alb, , 40 ml supa pui, , suc de rosii gros, , 1 lingura pasta de ardei, , 1/2 lingurita zahar, , 1/2 lingurita otet, , sare, , piper, , cimbru uscat, , 1/4 lingurita boia dulce de ardei, , 1 frunza dafin, , 1 catel usturoi
Dificultate: Redusa | Timp: 4h 30 min
91 voturi
Mod de preparare
Punem pulpele de pui spalate in prealabil, le asezonam (sare, piper, cimbru) apoi turnam sucul gros de rosii.Punem capacul si pornim aparatul pe temperatura “High” pentru 4 ore si 30 minute, astfel incat tocanita noastra se va gati incet si obtinem carnea frageda, gustoasa, legumele bine facute. Carnea nu se rumeneste, dar ramane o parte din sos pe aceasta, ceea ce ii va da o culoare frumoasa.Mancam tocanita calda, cu putin patrunjel verde presarat peste aceasta.
Vicky's Recipes , 16 aprilie 2015
Un preparat delicios si un vot pentru Cristina Toth!
Sara & Miki (Maestru bucatar) , 16 aprilie 2015
Bafta!
LUBITA (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2015
Mmmm ce-mi place tocanita!si aici ai un vot!