Punem ceapa tocata solzisori la calit intr-o tigaie in 2-3 linguri ulei. Amestecam intr-un castron vinul, supa, pasta de ardei zaharul si otetul. Taiem legumele in cuburi sau felii mai mari si le punem in vasul ceramic al crok pot-ului. Adaugam ceapa, condimente (sare, piper, cimbru, boia, frunza de dafin), catelul de usturoi intreg (curatat) si amestecul de vin cu supa.
Punem pulpele de pui spalate in prealabil, le asezonam (sare, piper, cimbru) apoi turnam sucul gros de rosii.Punem capacul si pornim aparatul pe temperatura “High” pentru 4 ore si 30 minute, astfel incat tocanita noastra se va gati incet si obtinem carnea frageda, gustoasa, legumele bine facute. Carnea nu se rumeneste, dar ramane o parte din sos pe aceasta, ceea ce ii va da o culoare frumoasa.Mancam tocanita calda, cu putin patrunjel verde presarat peste aceasta.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii