autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

tocanita de vara cu vinete coapte

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Ingrediente
2-3 vinete, 3-4 cepe, 3-4 ardei grasi, 1 morcov, 1 pahar ulei, 2-3 catei usturoi, 1/2 kg rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

33 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, ardeiul, morcovul si usturoiul, se taie ceapa solzisori, ardeii fasii, iar morcovul se da prin rozatoare.Se pune ceapa cu morcovul si ardeiul sa se caleasca in ulei . Daca e nevoie se mai picura putina apa sa nu se prinda mancarea de cratita. Intre timp, se coc vinetele si cand sunt gata, le cureti de coaja si se scurg bine de zeama.Peste legumele calite se adauga rosiile fara coaja, taiate felii si cand mancarea este aproape gata pui vinetele coapte tocate. Se mai da in cateva clocote, se adauga usturoiul tocat si patrunjelul verde taiat fin si se da tocanita deoparte.
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita de vara cu vinete coapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Castraveti si rosii cu umplutura de manzat

Castraveti si rosii cu umplutura de manzat

Castravetii umpluti au un gust deosebit, intre dovlecel si gulie. Daca ii combini si cu rosii umplute,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca gustoasa vegetariana

Musaca gustoasa vegetariana

Este o alternativa delicioasa a clasicei musaca cu carne si cartofi, de altfel o bomba de calorii.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    karina , 23 septembrie 2009

    Foarte buna tocana...nota 10

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

33 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciorba de pui cu prune uscate Ciorba de pui cu prune uscate

Spalam bine carnea de pui si o taiem bucati (eu am folosit o “spinare” de pui de la tara). Punem carnea la fiert si spumam

0 voturi    0 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb Coltunasi de casa umpluti cu carne si spanac, la cuptor, in sos alb

In castronelul cu faina se face o gropita in care punem galbenusul, iaurtul, uleiul de masline,sare si amestecul de condimente,amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Orez cu carne de vitel