autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

tocanita de vara cu vinete coapte

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2008

Ingrediente
2-3 vinete, 3-4 cepe, 3-4 ardei grasi, 1 morcov, 1 pahar ulei, 2-3 catei usturoi, 1/2 kg rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

30 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, ardeiul, morcovul si usturoiul, se taie ceapa solzisori, ardeii fasii, iar morcovul se da prin rozatoare.Se pune ceapa cu morcovul si ardeiul sa se caleasca in ulei . Daca e nevoie se mai picura putina apa sa nu se prinda mancarea de cratita. Intre timp, se coc vinetele si cand sunt gata, le cureti de coaja si se scurg bine de zeama.Peste legumele calite se adauga rosiile fara coaja, taiate felii si cand mancarea este aproape gata pui vinetele coapte tocate. Se mai da in cateva clocote, se adauga usturoiul tocat si patrunjelul verde taiat fin si se da tocanita deoparte.
Daca ti-a placut reteta noastra "tocanita de vara cu vinete coapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete umplute

Vinete umplute

Se taie vinetele in jumate de-a lungul, cu o lingura se scoate miezul. Se prajeste ceapa, morcovul

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Varza cu cartofi

Varza cu cartofi

Puneti cartofii la fiert fara sa-i cojiti Incingeti uleiul si prajiti slanina afumata, taiata in

10 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    O bunatate !

  • Fara foto

    karina , 23 septembrie 2009

    Foarte buna tocana...nota 10

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

30 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Salata de cruditati cu telemea de capra si smantana