autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de vara

Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Ingrediente
500 g ficat pui, pipote si inimi, 300g ceapa, 100ml ulei,  4 linguri bulion, verdeata, foi dafin,  vegeta si sare daca este cazul

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb bucatelele de pui si se spumeaza. Separat se caleste ceapa, se adauga bulion si se stinge cu supa in care a fiert carnea. Se adauga si carnea taiata bucatele, foi de dafin si optional piper. Spre final se adauga vegeta\sare si se fierbe totul putin, apoi adaugam verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de vara

Tocanita de vara

Se curata ceapa, ardeiul, iar rosiile se oparesc si se curata de coaja. Se toaca ceapa solzisori,

7 voturi    3 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Scaloppine cu smantana

Scaloppine cu smantana

Intr-o tigaie de teflon se pun cubuletele de unt si usturoiul intreg; Feliile de carne se bat bine,se

8 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficat pui
  • pipote si inimi
  • 300g ceapa
  • 100ml ulei,  4 linguri bulion
  • verdeata
  • foi dafin,  vegeta si sare daca este cazul

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sarmale cu ciolan de porc invelite in bacon