autor:

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de vara

Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Ingrediente
500 g ficat pui, pipote si inimi, 300g ceapa, 100ml ulei,  4 linguri bulion, verdeata, foi dafin,  vegeta si sare daca este cazul

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb bucatelele de pui si se spumeaza. Separat se caleste ceapa, se adauga bulion si se stinge cu supa in care a fiert carnea. Se adauga si carnea taiata bucatele, foi de dafin si optional piper. Spre final se adauga vegeta\sare si se fierbe totul putin, apoi adaugam verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de vara

Tocanita de vara

Se curata ceapa, ardeiul, iar rosiile se oparesc si se curata de coaja. Se toaca ceapa solzisori,

7 voturi    3 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficat pui
  • pipote si inimi
  • 300g ceapa
  • 100ml ulei,  4 linguri bulion
  • verdeata
  • foi dafin,  vegeta si sare daca este cazul

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
MANCARE DE VINETE CU CARNE