autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de vara

Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Ingrediente
500 g ficat pui, pipote si inimi, 300g ceapa, 100ml ulei,  4 linguri bulion, verdeata, foi dafin,  vegeta si sare daca este cazul

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb bucatelele de pui si se spumeaza. Separat se caleste ceapa, se adauga bulion si se stinge cu supa in care a fiert carnea. Se adauga si carnea taiata bucatele, foi de dafin si optional piper. Spre final se adauga vegeta\sare si se fierbe totul putin, apoi adaugam verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de vara

Tocanita de vara

Se curata ceapa, ardeiul, iar rosiile se oparesc si se curata de coaja. Se toaca ceapa solzisori,

7 voturi    3 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficat pui
  • pipote si inimi
  • 300g ceapa
  • 100ml ulei,  4 linguri bulion
  • verdeata
  • foi dafin,  vegeta si sare daca este cazul

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
friptura de pui marinat