autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de vara

Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Ingrediente
500 g ficat pui, pipote si inimi, 300g ceapa, 100ml ulei,  4 linguri bulion, verdeata, foi dafin,  vegeta si sare daca este cazul

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb bucatelele de pui si se spumeaza. Separat se caleste ceapa, se adauga bulion si se stinge cu supa in care a fiert carnea. Se adauga si carnea taiata bucatele, foi de dafin si optional piper. Spre final se adauga vegeta\sare si se fierbe totul putin, apoi adaugam verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de vara

Tocanita de vara

Se curata ceapa, ardeiul, iar rosiile se oparesc si se curata de coaja. Se toaca ceapa solzisori,

7 voturi    3 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna

Lasagna

Se caleste ceapa in putin ulei. Apoi adaugati carnea tocata pana cand se caleste putin, apoi adaugati

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficat pui
  • pipote si inimi
  • 300g ceapa
  • 100ml ulei,  4 linguri bulion
  • verdeata
  • foi dafin,  vegeta si sare daca este cazul

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu cascaval, snitele de curcan si salata