autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de vara

Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rotariu luminita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 aprilie 2009

Ingrediente
500 g ficat pui, pipote si inimi, 300g ceapa, 100ml ulei,  4 linguri bulion, verdeata, foi dafin,  vegeta si sare daca este cazul

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb bucatelele de pui si se spumeaza. Separat se caleste ceapa, se adauga bulion si se stinge cu supa in care a fiert carnea. Se adauga si carnea taiata bucatele, foi de dafin si optional piper. Spre final se adauga vegeta\sare si se fierbe totul putin, apoi adaugam verdeata tocata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de vara

Tocanita de vara

Se curata ceapa, ardeiul, iar rosiile se oparesc si se curata de coaja. Se toaca ceapa solzisori,

7 voturi    3 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
MAZARE CU PARIZER DE CURCAN

MAZARE CU PARIZER DE CURCAN

Se caleste un pic ceapa si parizerul apoi se pune supa de vegetale si se lasa la fiert. Cand sunt

11 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g ficat pui
  • pipote si inimi
  • 300g ceapa
  • 100ml ulei,  4 linguri bulion
  • verdeata
  • foi dafin,  vegeta si sare daca este cazul

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
chiftelute cu carne de curcan