Intr-o cratita punem ulei la incins,apoi ceapa tocata,si usturoi pisat sa se caleasca.
Dupa vreo 5 min adaugam carnea taiata bucati,condimentele,si vinul si lasam 5 min dupa care adaugam apa si lasam sa fiarba vreo 2-2 ore si jumatate pana scade apa si se formeaza sos.
Completam cu apa daca este nevoie.
Se serveste alaturi de orez,cartofi,paste sau de ce nu alaturi de o salata de sezon.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii