autor:

Georgiana Cosac

» » Borsuri si Ciorbe

Tocanita "Inecata"

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
600 g pulpa de porc, 1 morcov, 2-3 cepe, 2 ardei grasi(verde si rosu), 1 cutie cu rosii in bulion, 2 linguri cu untura, 5-6 boabe ienibahar, 1 foaie dafin, sare, piper, 1 legatura de marar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Curata ceapa, taie-o marunt si caleste-o in untura incinsa. Adauga apoi carnea taiata in bucati mai mari. Acopera totul cu apa, presara un praf de sare si lasa sa fiarba la foc mic. Pune apoi foaia de dafin si boabele de ienibahar. Cand carnea este aproape fiarta, adauga morcovul taiat rondele si ardeiul gras fasii. Dupa cateva clocote, pune rosiile, cu tot cu suc. Potriveste gustul de sare si piper si mai lasa putin pe foc. Serveste fierbinte, cu marar verde tocat deasupra. Pentru a capata un gust mai bun, adauga spre final un pahar cu vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita "Inecata"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de mazare si cartofi

Ciorba de mazare si cartofi

Ceapa, morcovul, patrunjelul si pastarnacul se toaca si se calesc putin in ulei, apoi se adauga o

51 voturi    6 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vara

Ciorba de vara

1. Cartofii si dovlecelul se taie cuburi potrivite, morcovii, albitura si ½ din sfecla se dau prin

13 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • nasea alina

    nasea alina (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

    Ce este bun si Lui Dumnezeu ii place!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 600 g pulpa de porc
  • 1 morcov
  • 2-3 cepe
  • 2 ardei grasi(verde si rosu)
  • 1 cutie cu rosii in bulion
  • 2 linguri cu untura
  • 5-6 boabe ienibahar
  • 1 foaie dafin
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de marar.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

220 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă

Salam de biscuiţi reţetă Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa.

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
nasea alina

nasea alina (Chef de cuisine)

Ce este bun si Lui Dumnezeu ii place!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare