Curata ceapa, taie-o marunt si caleste-o in untura incinsa. Adauga apoi carnea taiata in bucati mai mari. Acopera totul cu apa, presara un praf de sare si lasa sa fiarba la foc mic. Pune apoi foaia de dafin si boabele de ienibahar. Cand carnea este aproape fiarta, adauga morcovul taiat rondele si ardeiul gras fasii. Dupa cateva clocote, pune rosiile, cu tot cu suc. Potriveste gustul de sare si piper si mai lasa putin pe foc. Serveste fierbinte, cu marar verde tocat deasupra. Pentru a capata un gust mai bun, adauga spre final un pahar cu vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii