autor:

Georgiana Cosac

» » Borsuri si Ciorbe

Tocanita "Inecata"

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
600 g pulpa de porc, 1 morcov, 2-3 cepe, 2 ardei grasi(verde si rosu), 1 cutie cu rosii in bulion, 2 linguri cu untura, 5-6 boabe ienibahar, 1 foaie dafin, sare, piper, 1 legatura de marar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Curata ceapa, taie-o marunt si caleste-o in untura incinsa. Adauga apoi carnea taiata in bucati mai mari. Acopera totul cu apa, presara un praf de sare si lasa sa fiarba la foc mic. Pune apoi foaia de dafin si boabele de ienibahar. Cand carnea este aproape fiarta, adauga morcovul taiat rondele si ardeiul gras fasii. Dupa cateva clocote, pune rosiile, cu tot cu suc. Potriveste gustul de sare si piper si mai lasa putin pe foc. Serveste fierbinte, cu marar verde tocat deasupra. Pentru a capata un gust mai bun, adauga spre final un pahar cu vin alb sec.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita "Inecata"" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de zarzavat

Ciorba de zarzavat

Se curata legumele iar radacinoasele se taie rondele.Pentru culoare, morcovii impreuna cu ceapa taiata

23 voturi    5 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole boabe cu afumatura

Ciorba de fasole boabe cu afumatura

Fasolea am lasat`o in apa rece cca 24 ore, schimband apa de cateva ori. Am pus fasolea la fiert schimband

6 voturi    1 comentariu
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • nasea alina

    nasea alina (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

    Ce este bun si Lui Dumnezeu ii place!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 600 g pulpa de porc
  • 1 morcov
  • 2-3 cepe
  • 2 ardei grasi(verde si rosu)
  • 1 cutie cu rosii in bulion
  • 2 linguri cu untura
  • 5-6 boabe ienibahar
  • 1 foaie dafin
  • sare
  • piper
  • 1 legatura de marar.

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

218 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
nasea alina

nasea alina (Chef de cuisine)

Ce este bun si Lui Dumnezeu ii place!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu cartofi