autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocanita sudista de pui

Autor: ILENIA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ILENIA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 august 2012

Ingrediente
un pui, 2 ardei grasi (unul rosu, unul galben), 5 cepe mari, o capatana de usturoi, patrunjel verde, 5-6 rosii mari, ulei, sare, piper, dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Se portioneaza puiul si se caleste in ulei, pe toate partile.Apoi se scot bucatile de pui pe o farfurie.Se taie ceapa pestisori si se caleste in acelasi ulei, presarand putina sare.Se adauga si ardeii, taiati feliute si se calesc aprox. 10 minute, apoi se pun din nou bucatile de carne. Rosiile se curata de pielite, se taie felii si se adauga in cratita.Se pune si o cana mica de apa.Se acopera cratita si se da la foc mic, amestecand din cand in cand.Cand este fiarta carnea, se adauga usturoiul pisat, se mai dau cateva clocote.La sfarsit se presara o legatura de patrunjel verde, taiat marunt si se opreste focul.Se serveste cu orez, piure de cartofi, mamaliguta, dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita sudista de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Legume umplute cu carne.

Legume umplute cu carne.

Intr-o oala punem bulionul cu 2-3 pahare de apa si resturile de la rosii si lasam sa dea un clocot,

6 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Mamaliguta cu surprize

Mamaliguta cu surprize

Se fierbe laptele cu un praf de sare, se adauga malaiul cate putin, batand cu telul.Se face o mamaliguta

6 voturi    9 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gune Florina , 10 aprilie 2016

    da si eu am facuto dar adauga un pahar de vin alb si putine bucati de caizer sau oase de porc afumate iese un deliciu

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2015

    Arata bine si o incerc azi,multumesc.

  • Fara foto

    Ene Nicoleta , 22 noiembrie 2014

    tocanita ca la tara

    • Fara foto

      Anca Vechiu , 16 septembrie 2014

      Da e foarte gustoasa

    • In bucataria vesela

      In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 28 august 2012

      buna tocanita

    • Lucica

      Lucica (Chef de cuisine) , 20 august 2012

      Arata imbietor de buna.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2012

      Imi place cum ai prezentat reteta si cred ca este foarte buna !

    • Bya_Ralu

      Bya_Ralu (Chef de cuisine) , 09 august 2012

      ce bine arata

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

15 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Arata bine si o incerc azi,multumesc.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

6 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ficat de pui in stil libanez cu crostini