Reteta postata pe: 20 februarie 2015
Ingrediente
500 g carne de porc, 2 bucati de praz, 1 morcov, 2 cepe uscate, 5 cartofi mari, 1 cutie de rosii cubulete, Marar si patrunjel, Sare si piper dupa gust, 1 lingura bulion
Dificultate: Medie | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Se spala carnea, se taie in bucati mici si se prajeste in putin ulei, cu sare si piper. Cand se rumeneste un pic, se acopera cu o cescuta cu apa si se lasa sa fiarba. Cand scade apa, se acopera iar cu o cescuta de apa, si tot asa pana cand carnea se fragezeste. Acest proces dureaza cam 30 de minute.
Peste carne se adauga ceapa taiata solzi, 2 bucati de praz taiat rondele, morcovul taiat tot rondele. Se calesc si se adauga apa. Se lasa la fiert 10 minute.
Se adauga si cartofii taiati cubulete. Cand cartofii sunt aproape fierti, se adauga si rosiile cubulete si bulionul. Se lasa sa fiarba pana scade sosul, sa devina gros. Se firbe la foc mic. Nu se adauga faina!
Se ia focul si se adauga verdeata tocata marunt.
Se serveste cu lipii facute in casa.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita taraneasca cu lipii de casa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofii se fierb in apa cu sare cateva minute - cei congelati trebuie numai clatiti in apa fierbinte.
Se
8 voturi
1 comentariu
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pregatim o tava cu dimensiunea de 30/40 cm. sau doua mai mici de 15/20 cm.
Pentru inceput pregatim
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Florica , 06 noiembrie 2017
Foarte buna, imi place.