autor:

Cezar

» » Mancaruri cu carne

Tochitura

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 aprilie 2013

Ingrediente
-500 gr carne de porc, -300 gr cârnaţi de porc în maţ de oaie (recomandare - Meşterul Măcelar), -1 ceapă, -3 căţei de usturoi, -1 ardei roşu, -1 morcov, -1 lingură bulion, -2 căni de apă sau supă de pui, -ulei, -piper boabe, -foi de dafin, -sare, -cimbru, -boia dulce/iute.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa si ardeiul tocate marunt se calesc intr-o oala, iar cand acestea s-au rumenit se adauga carnea de porc taiata cubulete. In cazul in care carnea de porc are os, se dezoseaza cu grija. Se adauga peste 2 cani de apa sau supa de pui si se lasa la fiert. Carnatii, morcovii si usturoiul se taie rondele si se rostogolesc in oala. Se adauga o lingura de bulion, boabele de piper, foile de dafin, sarea, cimbrul si boia dulce sau iute dupa gust. Se lasa la fiert aproximativ 40 de minute, amestecand din cand in cand, pana cand carnea este gata si morcovul a fiert.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura din organe, cu sos

Tochitura din organe, cu sos

Rinichii se taie pe lungime si se curata de uretra (tot ce este alb in interior)si se fierb. de asemenea

23 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tochitura taraneasca

Tochitura taraneasca

Se ia ceapa, se curata si se taie fideluta si se caleste.Usturoiul se taie marunt si se pune peste

20 voturi    13 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -500 gr carne de porc
  • -300 gr cârnaţi de porc în maţ de oaie (recomandare - Meşterul Măcelar)
  • -1 ceapă
  • -3 căţei de usturoi
  • -1 ardei roşu
  • -1 morcov
  • -1 lingură bulion
  • -2 căni de apă sau supă de pui
  • -ulei
  • -piper boabe
  • -foi de dafin
  • -sare
  • -cimbru
  • -boia dulce/iute.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Carne de porc si cus-cus