autor:

Cezar

» » Mancaruri cu carne

Tochitura

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 aprilie 2013

Ingrediente
-500 gr carne de porc, -300 gr cârnaţi de porc în maţ de oaie (recomandare - Meşterul Măcelar), -1 ceapă, -3 căţei de usturoi, -1 ardei roşu, -1 morcov, -1 lingură bulion, -2 căni de apă sau supă de pui, -ulei, -piper boabe, -foi de dafin, -sare, -cimbru, -boia dulce/iute.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa si ardeiul tocate marunt se calesc intr-o oala, iar cand acestea s-au rumenit se adauga carnea de porc taiata cubulete. In cazul in care carnea de porc are os, se dezoseaza cu grija. Se adauga peste 2 cani de apa sau supa de pui si se lasa la fiert. Carnatii, morcovii si usturoiul se taie rondele si se rostogolesc in oala. Se adauga o lingura de bulion, boabele de piper, foile de dafin, sarea, cimbrul si boia dulce sau iute dupa gust. Se lasa la fiert aproximativ 40 de minute, amestecand din cand in cand, pana cand carnea este gata si morcovul a fiert.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Se toaca marunt o ceapa si se pune la calit in putin ulei cu apa, pentru 3-4 min. Carnea se taia

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tochitura moldoveneasca-masa festiva de sarbatori.

Tochitura moldoveneasca-masa festiva de sarbatori.

Tăiaţi carnea şi cârnaţii în cuburi potrivit de mari. Curăţaţi şi tocaţi usturoiul din

4 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -500 gr carne de porc
  • -300 gr cârnaţi de porc în maţ de oaie (recomandare - Meşterul Măcelar)
  • -1 ceapă
  • -3 căţei de usturoi
  • -1 ardei roşu
  • -1 morcov
  • -1 lingură bulion
  • -2 căni de apă sau supă de pui
  • -ulei
  • -piper boabe
  • -foi de dafin
  • -sare
  • -cimbru
  • -boia dulce/iute.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Anghinare cu pancetta