autor:

Cezar

» » Mancaruri cu carne

Tochitura

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 aprilie 2013

Ingrediente
-500 gr carne de porc, -300 gr cârnaţi de porc în maţ de oaie (recomandare - Meşterul Măcelar), -1 ceapă, -3 căţei de usturoi, -1 ardei roşu, -1 morcov, -1 lingură bulion, -2 căni de apă sau supă de pui, -ulei, -piper boabe, -foi de dafin, -sare, -cimbru, -boia dulce/iute.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa si ardeiul tocate marunt se calesc intr-o oala, iar cand acestea s-au rumenit se adauga carnea de porc taiata cubulete. In cazul in care carnea de porc are os, se dezoseaza cu grija. Se adauga peste 2 cani de apa sau supa de pui si se lasa la fiert. Carnatii, morcovii si usturoiul se taie rondele si se rostogolesc in oala. Se adauga o lingura de bulion, boabele de piper, foile de dafin, sarea, cimbrul si boia dulce sau iute dupa gust. Se lasa la fiert aproximativ 40 de minute, amestecand din cand in cand, pana cand carnea este gata si morcovul a fiert.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura moldoveneasca, facuta in ....Bihor

Tochitura moldoveneasca, facuta in ....Bihor

Carnea se taie bucatele si se caleste impreuna cu ceapa in putin ulei, pina isi schimba culoarea.

6 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tochitura simpla

Tochitura simpla

Incingem vasul de tuci si topim in el untura. Carnea o taiem cubulete , iar carnatul felii. Calim

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Craciun

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -500 gr carne de porc
  • -300 gr cârnaţi de porc în maţ de oaie (recomandare - Meşterul Măcelar)
  • -1 ceapă
  • -3 căţei de usturoi
  • -1 ardei roşu
  • -1 morcov
  • -1 lingură bulion
  • -2 căni de apă sau supă de pui
  • -ulei
  • -piper boabe
  • -foi de dafin
  • -sare
  • -cimbru
  • -boia dulce/iute.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu tarhon si crenvursti impanati