autor:

Cezar

» » Mancaruri cu carne

Tochitura

Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 aprilie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cezar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 aprilie 2013

Ingrediente
-500 gr carne de porc, -300 gr cârnaţi de porc în maţ de oaie (recomandare - Meşterul Măcelar), -1 ceapă, -3 căţei de usturoi, -1 ardei roşu, -1 morcov, -1 lingură bulion, -2 căni de apă sau supă de pui, -ulei, -piper boabe, -foi de dafin, -sare, -cimbru, -boia dulce/iute.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa si ardeiul tocate marunt se calesc intr-o oala, iar cand acestea s-au rumenit se adauga carnea de porc taiata cubulete. In cazul in care carnea de porc are os, se dezoseaza cu grija. Se adauga peste 2 cani de apa sau supa de pui si se lasa la fiert. Carnatii, morcovii si usturoiul se taie rondele si se rostogolesc in oala. Se adauga o lingura de bulion, boabele de piper, foile de dafin, sarea, cimbrul si boia dulce sau iute dupa gust. Se lasa la fiert aproximativ 40 de minute, amestecand din cand in cand, pana cand carnea este gata si morcovul a fiert.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura de neuitat

Tochitura de neuitat

Se taie cubulete carnea de porc, se dezoseaza pieptii de pui si se taie si ei cubulete, se taie

53 voturi    28 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tochitura din organe, cu sos

Tochitura din organe, cu sos

Rinichii se taie pe lungime si se curata de uretra (tot ce este alb in interior)si se fierb. de asemenea

26 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -500 gr carne de porc
  • -300 gr cârnaţi de porc în maţ de oaie (recomandare - Meşterul Măcelar)
  • -1 ceapă
  • -3 căţei de usturoi
  • -1 ardei roşu
  • -1 morcov
  • -1 lingură bulion
  • -2 căni de apă sau supă de pui
  • -ulei
  • -piper boabe
  • -foi de dafin
  • -sare
  • -cimbru
  • -boia dulce/iute.

Raporteaza reteta

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Varza a la Cluj