autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tochitura

Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 mai 2008

Ingrediente
-carne de porc-1kg am pus eu, -1 piept de pui, -4 carnati oltenesti, -rosii in suc propriu, -pasta de ardei, -ciuperci, -usturoi, -condimente: cimbru, oregano, busuioc, boia dulce, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea de porc cubulete si se caleste in f putin ulei, apoi se toarna apa, jumatate de cana, si se mai adauga apa pe parcurs daca este nevoie. Separat am calit si canaciorii oltenesti, taiati micut. Cand carnea de porc este gata, se adauga peste ea pieptul de pui, taiat micut, ciupercile, si carnaciorii prajiti. Se amesteca pana este gata facut si pieptul de pui. Apoi se toaca rosiile marunt si se toarna peste carne, se adauga usturoiul si condimentele, si se mai lasa cateva minutev pe foc. Si gata!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura simpla

Tochitura simpla

Incingem vasul de tuci si topim in el untura. Carnea o taiem cubulete , iar carnatul felii. Calim

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Craciun
Tochitura Cirio

Tochitura Cirio

Se ia ceapa, se curata, se taie fideluta si se caleste. Usturoiul se taie marunt si se pune peste

106 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    O bunatate !

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Foarte gustoasa!

Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • -carne de porc-1kg am pus eu
  • -1 piept de pui
  • -4 carnati oltenesti
  • -rosii in suc propriu
  • -pasta de ardei
  • -ciuperci
  • -usturoi
  • -condimente: cimbru
  • oregano
  • busuioc
  • boia dulce
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Marius - Octavian Filip
iahnie de fasole cu afumatura

iahnie de fasole cu afumatura

Se pune fasolea la fiert cu apa cat sa treaca de ea(cam 3 degete)-se mai completeaza cu apa fierbinte

14 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
chiftele marinate

chiftele marinate

Ceapa se toaca marunt,se caleste in ulei.Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita cu usturoiul pisat,paine

24 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu sos la cuptor

Cartofi cu sos la cuptor

Am prajit carnatii pana s-au rumenit putin apoi i-am scos pe o farfurie. In uleiul ramas am pus ceapa,

20 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Pui cu legume la cuptor