autor:

» » Fripturi

tochitura

Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
Pentru 10 portii: 750 g carne de porc pentru fripturi, 750 g carne de vita pentru fripturi, 250 g pasta de tomate, 150 ml vin, 200 g sos de usturoi, 200 g ciuperci fierte, 200 ml ulei, 10 portii mamaliguta, 10 oua, 200 g telemea, sare, piper, cimbru, dupa gust.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala, se taie bucati mici si se inabusa in ulei cu adaos de putina zeama ramasa de la ciuperci. Cind carnea este aproape inabusita se adauga pasta de tomate, ciupercile, cimbrul, piperul si sarea. Se amesteca bine componentele iar spre sfirsitul inabusirii se adaugă sosul de usturoi si vinul. Ouale se pregatesc ochiuri. Se serveste portia de tochitura in farfurie, asezata pe mamaliguta, iar deasupra se pune un cu ochi si de jur imprejur sosul format. Telemeaua se presara peste ochiuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "tochitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Tochitura de neuitat

Tochitura de neuitat

Se taie cubulete carnea de porc, se dezoseaza pieptii de pui si se taie si ei cubulete, se taie

53 voturi    28 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tochitura din organe, cu sos

Tochitura din organe, cu sos

Rinichii se taie pe lungime si se curata de uretra (tot ce este alb in interior)si se fierb. de asemenea

26 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 750 g carne de porc pentru fripturi
  • 750 g carne de vita pentru fripturi
  • 250 g pasta de tomate
  • 150 ml vin
  • 200 g sos de usturoi
  • 200 g ciuperci fierte
  • 200 ml ulei
  • 10 portii mamaliguta
  • 10 oua
  • 200 g telemea
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Marius - Octavian Filip
iahnie de fasole cu afumatura

iahnie de fasole cu afumatura

Se pune fasolea la fiert cu apa cat sa treaca de ea(cam 3 degete)-se mai completeaza cu apa fierbinte

14 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
chiftele marinate

chiftele marinate

Ceapa se toaca marunt,se caleste in ulei.Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita cu usturoiul pisat,paine

24 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu sos la cuptor

Cartofi cu sos la cuptor

Am prajit carnatii pana s-au rumenit putin apoi i-am scos pe o farfurie. In uleiul ramas am pus ceapa,

22 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Piept de Pui cu ciuperci si sos de smantana