autor:

Fara foto

» » Fripturi

tochitura

Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marius - Octavian Filip (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
Pentru 10 portii: 750 g carne de porc pentru fripturi, 750 g carne de vita pentru fripturi, 250 g pasta de tomate, 150 ml vin, 200 g sos de usturoi, 200 g ciuperci fierte, 200 ml ulei, 10 portii mamaliguta, 10 oua, 200 g telemea, sare, piper, cimbru, dupa gust.

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala, se taie bucati mici si se inabusa in ulei cu adaos de putina zeama ramasa de la ciuperci. Cind carnea este aproape inabusita se adauga pasta de tomate, ciupercile, cimbrul, piperul si sarea. Se amesteca bine componentele iar spre sfirsitul inabusirii se adaugă sosul de usturoi si vinul. Ouale se pregatesc ochiuri. Se serveste portia de tochitura in farfurie, asezata pe mamaliguta, iar deasupra se pune un cu ochi si de jur imprejur sosul format. Telemeaua se presara peste ochiuri.
Daca ti-a placut reteta noastra "tochitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Tochitura de porc cu sos de vin

Tochitura de porc cu sos de vin

Carnea se spala si sa taie bucatele. Carnatul se feliaza, kaizerul se taie fasii iar usturoiul se

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Craciun
Tochitura

Tochitura

Se taie in bucati mici: carnea si carnatii, usturoiul se zdrobeste, cand carnea este aproape facuta

36 voturi    13 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 750 g carne de porc pentru fripturi
  • 750 g carne de vita pentru fripturi
  • 250 g pasta de tomate
  • 150 ml vin
  • 200 g sos de usturoi
  • 200 g ciuperci fierte
  • 200 ml ulei
  • 10 portii mamaliguta
  • 10 oua
  • 200 g telemea
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de Marius - Octavian Filip
iahnie de fasole cu afumatura

iahnie de fasole cu afumatura

Se pune fasolea la fiert cu apa cat sa treaca de ea(cam 3 degete)-se mai completeaza cu apa fierbinte

14 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
chiftele marinate

chiftele marinate

Ceapa se toaca marunt,se caleste in ulei.Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita cu usturoiul pisat,paine

23 voturi    7 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu sos la cuptor

Cartofi cu sos la cuptor

Am prajit carnatii pana s-au rumenit putin apoi i-am scos pe o farfurie. In uleiul ramas am pus ceapa,

20 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Aripioare prajite cu pesmet, garnitura de cartofi prajiti si pasta de usturoi