autor:

Sidy

» » Mancaruri cu carne

Tochitura ardeleneasca

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 octombrie 2009

Ingrediente
600 g pulpa porc, 250 g sunculita afumata, 150 g carnati, 2 caciulii usturoi, 100 ml vin alb, 2 linguri pasta de gogosari, 2 linguri ulei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete.Sunculita si carnatul se taie feliute.
Intr-un wok se pune uleiul laincalzit apoi adaugam bucatile de carne amestecand continuu pina isi schimba culoarea toata carnea.
Adaugam sare si piper, apoi bucatile de sunculita, carnat si pasta de gogosari. Invartim si apoi adaugam vinul si usturoiul. Daca doriti sa fie mai picanta puteti adauga cateva feliute de ardei iute.
Lasam sa fiarba acoperit. Daca sosul scade prea mult si carnea nu este inca fiarta adaugam o canita cu apa pina ce carnea este bine fiarta.
Tochitura se serveste cu mamaliguta sau pireu de cartofi.
Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Lucica-Elena Puscas

    Lucica-Elena Puscas (Chef de cuisine):

    Am pregatit tochitura dupa reteta. Se pregateste usor si este foarte buna. Am pus alaturi cand a fost gata si varza murata la butoi. Cand am gatit-o din nou am mai adaugat si bucatele de piept de pui.

  • 9 comentarii

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 30 iunie 2010

    Ma ingras numai cand citesc retetele tale Sidy !!!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    O bunatate !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 iunie 2010

    Ce buna este.

    • Claudia Marginean

      Claudia Marginean (Chef de cuisine) , 18 martie 2010

      e foarte gustoasa...

    • alina , 05 noiembrie 2009

      delicioasa...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      Arata foarte,foarte bine...

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 11 octombrie 2009

      Mie imi place tochitura moldoveneasca cel mai mult si mai mult. Tochitura ardeleneasca eu stiu ca se face cu pasta de tomate si mie nu-mi prea place. Tochitura moldoveneasca contine pulpa, carnati, ficat de porc, ochi, branza de burduf si mamaliga.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      Pur si simplu delicioasa.Felicitari.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

      WAW CE BINE ARATA!PARCA IMI SI MIROASE.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 600 g pulpa porc
  • 250 g sunculita afumata
  • 150 g carnati
  • 2 caciulii usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

COSTINELA M. (Chef de cuisine)

Ma ingras numai cand citesc retetele tale Sidy !!!

Retete

din Mancaruri cu carne

Varza calita cu carne de porc Varza calita cu carne de porc

Varza calita cu carne de porc este una dintre mancarurile noastre preferate. Se prepara foarte usor, doar ca trebuie sa aveti rabdare

1 vot    0 comentarii
2h 50 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute cu sos de rosii Chiftelute cu sos de rosii

Carnea tocata se pune intr-un vas. Se adauga ceapa uscata, curatata si tocata marunt. Se condimenteaza carnea cu sare, piper (dupa gust). Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Orez taranesc cu carne de pui la cuptor