Tochitura cu piept de pui

Se pune uleiul la incins.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie
Tochitura cu piept de pui

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • carnati de casa
  • usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2 lg bulion
  • 1 pahar de vin rosu
  • 2 oua
  • branza putin sarata
  • patrunjel
  • 1 foaie de dafin

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins, se adauga pieptul de pui. Se lasa 5 minute, pieptul de pui la prajit si se adauga carnatul afumat de casa. Se lasa 10 minute la la prajit. Se curata usturoiul, se taie bucatele si se adauga peste carne, se adauga foaia de dafin, se adauga bulionul si vinul si se lasa la fiert.

Se mai lasa 20 minute, la foc mic si se ia de pe foc!!

Pofta buna!!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Zmeurata de casa

Zmeurata de casa

Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.

Zmeurata de casa
Paste cu vinete

Paste cu vinete

Reteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.

Paste cu vinete
Pandispan cu zmeura si mure

Pandispan cu zmeura si mure

Separam ouale.

Pandispan cu zmeura si mure