Tochitura cu piept de pui

Se pune uleiul la incins.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie
Tochitura cu piept de pui

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • carnati de casa
  • usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2 lg bulion
  • 1 pahar de vin rosu
  • 2 oua
  • branza putin sarata
  • patrunjel
  • 1 foaie de dafin

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins, se adauga pieptul de pui. Se lasa 5 minute, pieptul de pui la prajit si se adauga carnatul afumat de casa. Se lasa 10 minute la la prajit. Se curata usturoiul, se taie bucatele si se adauga peste carne, se adauga foaia de dafin, se adauga bulionul si vinul si se lasa la fiert.

Se mai lasa 20 minute, la foc mic si se ia de pe foc!!

Pofta buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornuri pufoase cu gem

Cornuri pufoase cu gem

Reteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....

Cornuri pufoase cu gem
Mancare de fasole boabe

Mancare de fasole boabe

Reteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...

Mancare de fasole boabe
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise