autor:

Dosia_Dosia

» » Mancaruri cu carne

Tochitura cu piept de pui

Autor: Dosia_Dosia (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dosia_Dosia (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2017

Ingrediente
1 piept de pui, carnati de casa, usturoi, ulei, sare, piper, 2 lg bulion, 1 pahar de vin rosu, 2 oua, branza putin sarata, patrunjel, 1 foaie de dafin

Dificultate: Medie Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins, se adauga pieptul de pui. Se lasa 5 minute, pieptul de pui la prajit si se adauga carnatul afumat de casa. Se lasa 10 minute la la prajit. Se curata usturoiul, se taie bucatele si se adauga peste carne, se adauga foaia de dafin, se adauga bulionul si vinul si se lasa la fiert.

Se mai lasa 20 minute, la foc mic si se ia de pe foc!!

Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu mazare

Piept de pui cu mazare

Spalam bine pieptul de pui il taiem in cubulete. Punem intr-o craticioara 2 linguri de ulei din samburi

70 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Curcan cu sampanie, mazare si piure de sfecla rosie

Curcan cu sampanie, mazare si piure de sfecla rosie

Am desfacut cu grija pielita ce acoperea pulpa de curcan, fara a o desprinde complet. Sub pielita

0 voturi    2 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • carnati de casa
  • usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2 lg bulion
  • 1 pahar de vin rosu
  • 2 oua
  • branza putin sarata
  • patrunjel
  • 1 foaie de dafin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de curcan la placa