autor:

Dosia_Dosia

» » Mancaruri cu carne

Tochitura cu piept de pui

Autor: Dosia_Dosia (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dosia_Dosia (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2017

Ingrediente
1 piept de pui, carnati de casa, usturoi, ulei, sare, piper, 2 lg bulion, 1 pahar de vin rosu, 2 oua, branza putin sarata, patrunjel, 1 foaie de dafin

Dificultate: Medie Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune uleiul la incins, se adauga pieptul de pui. Se lasa 5 minute, pieptul de pui la prajit si se adauga carnatul afumat de casa. Se lasa 10 minute la la prajit. Se curata usturoiul, se taie bucatele si se adauga peste carne, se adauga foaia de dafin, se adauga bulionul si vinul si se lasa la fiert.

Se mai lasa 20 minute, la foc mic si se ia de pe foc!!

Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Bulz

Bulz

Pentru început am călit un pic kaiserul, iar când s-a rumenit un pic l-am scos şi l-am lăsat

8 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Escalop felii,in sos

Escalop felii,in sos

Escalopul se taie in feliute de cca 1,5/5 cm.Eu folosesc felii de snitel,nebatut. Feliutele de

12 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • carnati de casa
  • usturoi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2 lg bulion
  • 1 pahar de vin rosu
  • 2 oua
  • branza putin sarata
  • patrunjel
  • 1 foaie de dafin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Varza a la Cluj