autor:

Bucatar-sef

» » , Mancaruri cu carne, Slow Cooking

Tochitura de berbecut si carnati de oaie

Autor: Bucatar-sef (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bucatar-sef (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 septembrie 2015

Ingrediente
(6 portii), 700 g Pastrama de berbecut marinata, 700 g Pastrama de oaie afumata, 1 buc. (cca 30-40 cm) Carnati proaspeti de oaie, 250 ml Suc de rosii, 6-7 catei Usturoi , 2 linguri Ulei, 80 ml Vin rosu, Piper alb dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 2h 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Incinge putin ulei in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute si prajeste carnatul proaspat;

Adauga putina apa deasupra si pune capacul sa faca putin condens;

Scoate-l si da-l deoparte pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi excesul de grasime;

Taie pastrama de berbecut marinata si cea de oaie afumata cuburi;

Toaca usturoiul marunt;

Soteaza carnea pe foc in putin ulei, tot in vasul de aluminiu al lui Crock Pot 6 L Saute;

Cand a devenit usor aurie adauga usturoiul;

Caleste putin si stinge cu vinul rosu;

Adauga piper alb si sucul de rosii si ia de pe foc;

Pune vasul de aluminiu in Crock Pot, adauga capacul si seteaza timpul de 2 ore si 30 min, si programul de gatire “low”;

Cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit adauga carnatii si amesteca bine;

Odata incheiat procesul de gatire, serveste tochitura cu mamaliguta;

Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de berbecut si carnati de oaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Slow Cooking
Rulou cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata, de post

Rulou cu nuca, stafide si coaja de portocala confiata, de post

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul, drojdia si amestecam cu o lingura. Incorporam

3 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Slow Cooking
Curry de rata la Crock Pot

Curry de rata la Crock Pot

Eliminati excesul de grasime al pieptului de rata; Taiati pieptul de rata cubulete; Tocati usturoiul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Slow Cooking

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 50 min

0 voturi

Ingrediente

  • (6 portii)
  • 700 g Pastrama de berbecut marinata
  • 700 g Pastrama de oaie afumata
  • 1 buc. (cca 30-40 cm) Carnati proaspeti de oaie
  • 250 ml Suc de rosii
  • 6-7 catei Usturoi 
  • 2 linguri Ulei
  • 80 ml Vin rosu
  • Piper alb dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Bucatar-sef
Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Paste cu sparanghel, mazăre și sos de unt cu lămâie

Am pus cratițele cu apa pe foc mediu spre mare. Cand a inceput sa fiarba apa in cratița mica, pentru

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Supa de rosii acrita cu fresh de portocale

Spalati si curatati telina, morcovii si pastarnacul; Taiati-le cuburi potrivite si puneti-le la

1 vot    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Souffle cu afine, pepene galben si banana

Souffle cu afine, pepene galben si banana

Amestecati laptele cu smantana si incalziti-le pe foc ; Separati galbenusurile de albusuri; Intr-un

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Slow Cooking

Iepure cu vegetale si smantana Iepure cu vegetale si smantana

Iepurele se spală, apoi se porționează. Recunosc că m-a folosit tot de noul ajutor din familia Zmeilor, Crock Pot-ul botezat Alin;),

1 vot    0 comentarii
2h 5 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ardei umpluţi (slow cooker) Ardei umpluţi (slow cooker)

Curăţăm ardeii, îi spălăm în interior şi îi lăsăm să se scurgă de apă. Ceapa şi morcovul tocate mărunt se călesc,

6 voturi    3 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
Dulceata de pere la Crock Pot