Tochitura de neuitat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tochitura de neuitat

Ingrediente

  • 2 piepti de pasare
  • 300 g muschiulet de porc
  • 2 crenvrusti
  • 2 carnaciori oltenesti
  • 300 g ficatei de pasare
  • 1 pahar de vin alb dulce
  • vegeta ,usturoi,cimbru,boia de ardei iute,ketchup
  • 300 g branza de burduf sau telemea
  • 100 g ulei
  • malai ptr.mamaliguta
  • oua
  • ardei iute
  • 250 g smantana

Mod de preparare

Se taie cubulete carnea de porc, se dezoseaza pieptii de pui si se taie si ei cubulete, se taie feliute carnaciorii si se prajesc pe rand:
- carnea de porc 15 min
- carnea de pui 10 min
- ficateii 15 min
- carnaciorii foarte putin
Se face un sos: se amesteca vinul, usturoiul (mujdei), 1 lingura vegeta, cimbru, 1 lingura boia dulce, boia iute, 2 linguri ketchup.

Pe farfurii mari se aseaza tochitura, sos, 1 lingura si jumatate branza de burduf, 1 ou ochi si smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise